Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örnek |
09-30-2009 | #16 |
dejavu2009
|
Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örnek
09-30-2009 | #17 | |
|
Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir ÖrnekAlıntı:
Allahın emrinin ne olduğunu Kuraı açıp bakmak yerine bana soran kişilerle tartışcak kadar seviyemi düşürememBunun için kusura bakmayınAyrıca siz başörtüsünü değil benim başörtüsü karşısındaki tutumumu sorguluyorsunuzBuda sizinle konuşulmuycağınız ortaya koyuyor Küçük Beyinler Kişileri Orta Beyinler Olayları Büyük Beyinler Fikirleri Ve Sistemleri TartışırlarSiz beni tartışmaya devam edin |
|
09-30-2009 | #18 | |
|
Ben kışkırtıcıyım öyleyse siz beni tartışmaya devam edin yukarda belirttiğim gibi hangi gruba giriyorsunuz |
|
09-30-2009 | #19 | ||
|
Alıntı:
Sitenin yabancısı değilimAnlatmanıza gerek yokAma yinede teşekkürler |
||
09-30-2009 | #20 |
Aragorn561
|
Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir ÖrnekHer koyun kendi bacağından asılır diyorsun o zaman dikkat ette başkasının bacağına karışıyım derken kendini baş aşşağı bulmayasın,kimseye karışılmaz derken bile kendine çeliştin sen kendini ALLAH'ın elçisi yada kurallarının bekçisimi sanıyorsun da insanların seçimlerini sorguluyorsun,kurallar varsa sahibi de var demektir ki sahibi varsa bırak da sahibi korusun ! burada yeni değilim diyorsun da sen kimi kandırıyorsun,8 mesaj + avatarı bile olmayan bir misafirsin ne zamandan beri durduğunun kimin ne önemi var burada mesajı bile olmayan 2006 yılından kayıtlı insanlar var ki kayıt oldukları günden bu güne giriş yapmamışlar bence farkınız senin 1+ gün durman ve mesaj konusunda birşeyler yazman ki çoğu tartışmadan ibarettir bu site içinde yerini yurdunu bilecen,sataşacam diyosanda git dengini bul burada ayakcılara yer ve yurt bilmiyorum belki ileride soldaki sitede bir şans daha kazanabilirsin,burası ne varmısın yokmusun programı ne teke tek programı ne de ateş hattıdır lütfen !!! + !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
09-30-2009 | #21 |
delishhhh
|
Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örneko eski üyelerden başka bir isimle yeniden kaydolmuş biri daha ilk mesajındaki üslubundanda anlaşıldığı gibi o yüsden önceki üyeliğindede ortalığı karıştırmak için mesajlar yazardı şimdide yazıyor muhattap almamak en doğrusu sevgili aragorn |
09-30-2009 | #22 |
Aragorn561
|
Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örnekdelishhhh ablacım önünde boynumuz kıldan incedir,artık muhattabım değildir daha da cevap istiyosa teke tek onun için güzel bir program tabi reyting düşeceği için almayabilirler de |
09-30-2009 | #23 |
delishhhh
|
09-30-2009 | #24 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir ÖrnekDaha ilk üye olduğu an da kendisinin zaten "Sudenaz" olduğunu biliyordum Kuralları biraz olsun ihlal edip olgun davranacağını umdum Ancak bir insan "sorunlu" olduğu zaman iyi niyet göstermenin pek bir anlam ifade etmediğini bir kez daha anlama fırsatı bulmuş olduk Birden fazla üyelik açma sebebiyle "ELİFNAZ" ve "Sudenaz" isimli aynı şahısa ait iki üyelik süresiz olmak üzere uzaklaştırılmıştır Ayrıca bu konudaki bazı mesajlarında hoş olmayan bir üslup sergilediğini tespit ettiğimiz bir üyemizde özel mesaj yoluyla uyarılmıştır |
|