![]() |
Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örnek |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örnek![]()
Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örnek |
![]() |
![]() |
#2 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örnekbaşörtüsü kullananlar için güzel bir yaklaşım olabilir ama benim başörtüm yok diye üzerime pis sineklerin konduğunu düşünmüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örnek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örnekbu konuyu türban tartışmasına taşımaya niyetim hiç yok sadece benzetmenin çok yanlış olduğunu vurgulamak istedim ayrıca erkeklerin bakışlarını türbanın engellediğini düşünmüyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir ÖrnekSiz böyle düşünmeye devam edin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Atlıkarınca
|
![]() Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örnekbaşörtüsü aslında hiçbirşeyi engellemiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir ÖrnekAlıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir ÖrnekResim dini bir resimden ziyade teşbih sanatıyla başörtüsünü ele aldığından dolayı serbest forumda bulunması daha uygun olacaktır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Atlıkarınca
|
![]() Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örnekben senin okuryazar oldugu saniyordum ancak sen sadece yazarsin anlasilan ![]() ![]() ![]() diyorum ki basörtüsü düsündügün gibi erkekleri bayanlardan uzak tutan birsey degil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yoksa sinek dedigin ardina kadar açik olan kapidan da girer, kapi kilidinin deliginden de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ancak ne desem nafile anladigim kadariyla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
delishhhh
|
zeten sizin gibi düşünen insanlarda içten içe sürekli bir saldırganlık ve seviyeyi düşürme eylemi hep gözlenmekte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
Bende sizi bilgili o yüzden konuşuyor diye düşünmüşdüm ama bildiklerinizi aktaramıycak kadar ![]() ![]() ![]() ![]() Başörtüsü takılıp kalıncak kadar önemli bir konu çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Atlıkarınca
|
![]() Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örnek![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örnekbenim üslubumu ve konuşma tarzımı sorgulamak kimsenin hakkı değil ayrıca sizin kim olduğunuz açıkça belli daha öncede farklı konularda tartıştığımızda nasıl olsa fikir birliği sağlayamadık ben sizin hiç bir yorumlarınıza cevap vermeyerek muhattap almak istemiyorum çünkü her zaman olduğu gibi şimdide kışkırtıcısınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örnek( bu mesajıma delishhhh ve müpdela alınmasın ) küçücük bir sinekte olsa yüzlerce insanın canını sıkabiliyor bunun gibi örnek amaçlı olan resimleri konuşturup tartışma açıyorsunuz Gözyaşı abicim sana lafım olmaz bence çok güzel bir paylaşım eline ayarına sağlık,delishhhh ablacım sana hiç lafım olmaz zeki birisin ve baş örtüsünü ister tak ister takma bu kendi isteğindir saygı duymakla beraber bildiğin şeyleride öğrenmeli ve örnek almalıyız(gerçi ben erkeğim ama öğrenmek amaçlı diyorum :D) müptela kardeş sanada lafım yok sende biraz uzun yazmışsın ama :D haklısın bu arada buradan sonrasını ELİFNAZ isimli şahısa ithaf ediyorum istemeyen okumayabilir ELİFNAZ kardeş sana bir sorum olacak 'biliyosun da niye baş örtüsü takmıyorsun' gibilerinden cümlen olmuş sen hiç günah'ın ne olduğunu bilmiyormusun ki biliyosan bile bile hiç günah işlemedinmi,istemeden'i yok bile bile yapmışsındır çünkü biz insanız yapmadım diyen kimse olamaz,o zaman biliyodun da niye yaptın ? bu aynı şey dir çünkü kendi zevkine yenik düşmüşsündür,çünkü başkasını kıskanmışsındır belkide can sıkıntısı içindir,mazeret gözükmeksizin yaptığın şey kendi seçimindir ve delishhhh ablamızın kendi seçimini nasıl da sorgulayabilirsin,bilmek önemlidir herkes dininin kurallarını,dallarını,budaklarını bilecek,bilmeli zaten bilmesede bilmedi diyecektin belkide,tek sözcüğü bu kadar uzun anlatmamın nedeni kendinizin saygı ve sevgi görüşü olmasını istediğimiz bu güzel yerin içinde kendinizi nasıl bilmediğinizdir ![]() diğer söz,cevap ve üslubunuza girmeyeceğim yoksa mesajlarım bitmeyecek ama daha saygı-sevgi-hoşgörü-üslup-nazik beşi biryerdesini takmanızı rica ediyorum (burmalara getirtmeyin lütfen) hala site içinde soru veya şikayetiniz olursa [KAPLAN] ve Şengül isimli yetkililerden yardım alabilirsiniz zaten beni bu kadar resmi bi hale sokmanızda sitedekilerin anlayacağı üzere ne kadar ciddi olduğumu anlamanızı istiyorum büyüklerime saygı,küçüklerime (ki yok ama)sevgi ve yetkililere de arz ederim ![]()