![]() |
Ateşle Yanmak |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Ateşle YanmakGözlerim yanıyor, kalbimden gelen alevler vuruyor yüzüme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En büyük mucizeyi bekliyorum, bana en büyük görünen, olmaz gibi görünen mucizeyi görmeyi bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geceye dalmak istiyorum gözlerim karanlıkta açık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayata yeniden başlamak istiyorum, bulutların dağılmasını, sevgili huzurumun beni hiç yanlız bırakmamasını, mutluluk denizinde bir ömür yüzmeyi istiyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Ateşle Yanmak |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Ateşle Yanmakbaşımı yastıktan hiç kaldırmamak, uyumak ve günler sonra uyanmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tşkLer qerçktn çok qüseLL ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ateşle Yanmakben teşekkür ederim bitanem vakit ayırdığın için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Ateşle YanmakÇembere dönüyor ateşler içimde, döndürüyor başımı bişeyler, uyuşmak ve hamur olmak istiyorum ![]() ![]() ~~ İlginç istekler valla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ateşle YanmakAlıntı:
teşekkür ederim rahatsız evet benimde sevdiğim bi sözdür!artı biliyorum ki bu dünyada benden başka bi ben daha yok,ben özelim çünki tekim:)) (herkes gibi) dediğin gibi espri bi yana:) bunları bilmem canımın sıkılmamasına da engel olmuyo ama ![]() ![]() ![]() tekrar teşekkürler okuyan gözlerine sağlık ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Ateşle Yanmak~~ :)) Gönül açlığıda fena :) Alengirli bi durum :) ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Ateşle Yanmak![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Ateşle Yanmakhayırdır hayırdır:) şu işe bakya ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Ateşle Yanmak~~ :)) Neyse konuyu toparlayalım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Ateşle Yanmakkonuyu unuttuk daldık biz :D gülgüzeli kovalıcak bizi gidin başka yerde oynayın yaramazlar die ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ateşle YanmakAlıntı:
yok canım niye kovalayım ![]() bu arada evet ya ne demezsin havalar da pek bi güzel:))) |
|
![]() |
![]() |
|