Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ateşle, yanmak

Ateşle Yanmak

Eski 12-26-2007   #1
gülgüzeli

Ateşle Yanmak

Gözlerim yanıyor, kalbimden gelen alevler vuruyor yüzümeSol göğsümün üstünde alev alev atan bir yürek var Üzerine soğuk sular serpsemde dinmiyor bu alevÇembere dönüyor ateşler içimde, döndürüyor başımı bişeyler, uyuşmak ve hamur olmak istiyorum Hayata helva gözlüklerle bakmak, başımı yastıktan hiç kaldırmamak, uyumak ve günler sonra uyanmak istiyorum Uyandığımda içimdeki tüm ateşlerin geçtiğini hissetmek, buz gibi serin olmak istiyorumGözlerimi açtığımda hayatın hala sımsıkı avuçlarımda durduğunu, sevdiklerimin, özlediklerimin yanıbaşımda durduğunu, sevgilimin elimi sımsıkı tuttuğunu ve korkma artık hepsi geçti, ben yanındayım dediğini duymak istiyorum Gökyüzüne bakıp şükretmek, teşekkürlerin en büyüğünü evrene göndermek istiyorum

En büyük mucizeyi bekliyorum, bana en büyük görünen, olmaz gibi görünen mucizeyi görmeyi bekliyorumHerşeyin pembe bir pamuk helva gibi zevkle yendiğini ve hiç bitmediğini görmek istiyorum

Geceye dalmak istiyorum gözlerim karanlıkta açık Karanlığa bakarken içimdeki aydınlık dünyada istediklerimin gerçekleşeceğini bana anlatacak meleklerle karşılaşmak istiyorum Onlara değip bir kez daha evrene teşekkür etmek istiyorum

Hayata yeniden başlamak istiyorum, bulutların dağılmasını, sevgili huzurumun beni hiç yanlız bırakmamasını, mutluluk denizinde bir ömür yüzmeyi istiyorum

Cevap : Ateşle Yanmak

Eski 12-26-2007   #2
pesimistt

başımı yastıktan hiç kaldırmamak, uyumak ve günler sonra uyanmak istiyorum Uyandığımda içimdeki tüm ateşlerin geçtiğini hissetmek, buz gibi serin olmak istiyorumGözlerimi açtığımda hayatın hala sımsıkı avuçlarımda durduğunu, sevdiklerimin, özlediklerimin yanıbaşımda durduğunu, sevgilimin elimi sımsıkı tuttuğunu ve korkma artık hepsi geçti, ben yanındayım dediğini duymak istiyorum Gökyüzüne bakıp şükretmek, teşekkürlerin en büyüğünü evrene göndermek istiyorum

tşkLer qerçktn çok qüseLLsöLiyecek söz buLamıorummm

Rüyalarıma gel
Umutlarıma gel
Süsle yine

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-26-2007   #3
gülgüzeli

ben teşekkür ederim bitanem vakit ayırdığın içinokuyan gözlerine sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-26-2007   #4
RaHaTSiZ

Çembere dönüyor ateşler içimde, döndürüyor başımı bişeyler, uyuşmak ve hamur olmak istiyorum Hayata helva gözlüklerle bakmak, başımı yastıktan hiç kaldırmamak, uyumak ve günler sonra uyanmak istiyorum

~~ İlginç istekler valla hamur olmak, helva gibi gözlükler, galiba karnı çok açtı sözleri yazanın İşin esprisi bi yana yaralı birine benziyorsun gülgüzeli, durum vahim gibi görünüyor Hiçbirşey için canını sıkmamanı tavsiye ederim, hiçbirşey senden daha kıymetli değil Çok severim bu sözü xD ~~

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-27-2007   #5
gülgüzeli

Alıntı:
RaHaTSiZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Çembere dönüyor ateşler içimde, döndürüyor başımı bişeyler, uyuşmak ve hamur olmak istiyorum Hayata helva gözlüklerle bakmak, başımı yastıktan hiç kaldırmamak, uyumak ve günler sonra uyanmak istiyorum

~~ İlginç istekler valla hamur olmak, helva gibi gözlükler, galiba karnı çok açtı sözleri yazanın İşin esprisi bi yana yaralı birine benziyorsun gülgüzeli, durum vahim gibi görünüyor Hiçbirşey için canını sıkmamanı tavsiye ederim, hiçbirşey senden daha kıymetli değil Çok severim bu sözü xD ~~

teşekkür ederim rahatsız evet benimde sevdiğim bi sözdür!artı biliyorum ki bu dünyada benden başka bi ben daha yok,ben özelim çünki tekim:)) (herkes gibi) dediğin gibi espri bi yana:) bunları bilmem canımın sıkılmamasına da engel olmuyo amaneyse bu arada sözleri yazanın açlığı vardı evet hemde çok açtı fakat aç olan karnı deilde gönlüydü:))
tekrar teşekkürler okuyan gözlerine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-27-2007   #6
RaHaTSiZ

~~ :)) Gönül açlığıda fena :) Alengirli bi durum :) ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-27-2007   #7
bbk

Alıntı:
RaHaTSiZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
~~ :)) Gönül açlığıda fena :) Alengirli bi durum :) ~~
25252525 çok güldümya sağol rahatsız:)

Neler istediler neler

Sonra bırakıp dünyayı gittiler

Sen hiç gitmiycek gibisin değilmi?

O gidenlerde senin gibiydiler;
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-27-2007   #8
RaHaTSiZ

Alıntı:
bbk tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
25252525 çok güldümya sağol rahatsız:)

~~ :)) Bende gülüyorum zaten hadi hepberaber ahuahuahuahauhau ~~ Bugün çok neşeliyim hayır olsun inşallah :)) ~~

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-27-2007   #9
bbk

hayırdır hayırdır:) şu işe bakya gülüyoruz ama aaltında bişey arıyoruz ulan bu mutluluk hayır değil kesin bi bi yeniği var bu işte die:) kafama nezaman piyano düşücek die yolda tırsak tırsak yürücez nerdeyse :D:D: anlıcan mutlulukta dert:D24:25
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-27-2007   #10
RaHaTSiZ

~~ :)) Neyse konuyu toparlayalım Ateşle yaklaşma! Ateşle oynamayın! ~~ 25
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-27-2007   #11
bbk

konuyu unuttuk daldık biz :D gülgüzeli kovalıcak bizi gidin başka yerde oynayın yaramazlar die ateşe dokunmak yakar ama yanıcağını bile bile dokunmak gibiside yoktur :D havalarda pek güzel 25
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-27-2007   #12
gülgüzeli

Alıntı:
bbk tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
konuyu unuttuk daldık biz :D gülgüzeli kovalıcak bizi gidin başka yerde oynayın yaramazlar die ateşe dokunmak yakar ama yanıcağını bile bile dokunmak gibiside yoktur :D havalarda pek güzel 25

yok canım niye kovalayımyaramaz olduğunuz bi gerçektee:))
bu arada evet ya ne demezsin havalar da pek bi güzel:)))

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com