ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Aşk & Sevgi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=388)
-   -   Ateşle Yanmak (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=34814)

gülgüzeli 12-26-2007 08:11 PM

Ateşle Yanmak

Gözlerim yanıyor, kalbimden gelen alevler vuruyor yüzüme...Sol göğsümün üstünde alev alev atan bir yürek var. Üzerine soğuk sular serpsemde dinmiyor bu alev...Çembere dönüyor ateşler içimde, döndürüyor başımı bişeyler, uyuşmak ve hamur olmak istiyorum. Hayata helva gözlüklerle bakmak, başımı yastıktan hiç kaldırmamak, uyumak ve günler sonra uyanmak istiyorum. Uyandığımda içimdeki tüm ateşlerin geçtiğini hissetmek, buz gibi serin olmak istiyorum...Gözlerimi açtığımda hayatın hala sımsıkı avuçlarımda durduğunu, sevdiklerimin, özlediklerimin yanıbaşımda durduğunu, sevgilimin elimi sımsıkı tuttuğunu ve korkma artık hepsi geçti, ben yanındayım dediğini duymak istiyorum. Gökyüzüne bakıp şükretmek, teşekkürlerin en büyüğünü evrene göndermek istiyorum....
http://bp0.blogger.com/_ymgq_6SERpQ/...ges%5B3%5D.jpg

En büyük mucizeyi bekliyorum, bana en büyük görünen, olmaz gibi görünen mucizeyi görmeyi bekliyorum..Herşeyin pembe bir pamuk helva gibi zevkle yendiğini ve hiç bitmediğini görmek istiyorum...

Geceye dalmak istiyorum gözlerim karanlıkta açık. Karanlığa bakarken içimdeki aydınlık dünyada istediklerimin gerçekleşeceğini bana anlatacak meleklerle karşılaşmak istiyorum. Onlara değip bir kez daha evrene teşekkür etmek istiyorum...

Hayata yeniden başlamak istiyorum, bulutların dağılmasını, sevgili huzurumun beni hiç yanlız bırakmamasını, mutluluk denizinde bir ömür yüzmeyi istiyorum...

pesimistt 12-26-2007 08:14 PM

Cevap : Ateşle Yanmak

başımı yastıktan hiç kaldırmamak, uyumak ve günler sonra uyanmak istiyorum. Uyandığımda içimdeki tüm ateşlerin geçtiğini hissetmek, buz gibi serin olmak istiyorum...Gözlerimi açtığımda hayatın hala sımsıkı avuçlarımda durduğunu, sevdiklerimin, özlediklerimin yanıbaşımda durduğunu, sevgilimin elimi sımsıkı tuttuğunu ve korkma artık hepsi geçti, ben yanındayım dediğini duymak istiyorum. Gökyüzüne bakıp şükretmek, teşekkürlerin en büyüğünü evrene göndermek istiyorum.

tşkLer qerçktn çok qüseLL..söLiyecek söz buLamıorummm

gülgüzeli 12-26-2007 08:22 PM

ben teşekkür ederim bitanem vakit ayırdığın için.okuyan gözlerine sağlık.

RaHaTSiZ 12-26-2007 08:41 PM

Çembere dönüyor ateşler içimde, döndürüyor başımı bişeyler, uyuşmak ve hamur olmak istiyorum. Hayata helva gözlüklerle bakmak, başımı yastıktan hiç kaldırmamak, uyumak ve günler sonra uyanmak istiyorum.

~~ İlginç istekler valla... hamur olmak, helva gibi gözlükler, galiba karnı çok açtı sözleri yazanın... İşin esprisi bi yana yaralı birine benziyorsun gülgüzeli, durum vahim gibi görünüyor. Hiçbirşey için canını sıkmamanı tavsiye ederim, hiçbirşey senden daha kıymetli değil.. Çok severim bu sözü xD ~~

gülgüzeli 12-27-2007 01:00 PM

Alıntı:

RaHaTSiZ tafarından gönderildi (Mesaj 167614)
Çembere dönüyor ateşler içimde, döndürüyor başımı bişeyler, uyuşmak ve hamur olmak istiyorum. Hayata helva gözlüklerle bakmak, başımı yastıktan hiç kaldırmamak, uyumak ve günler sonra uyanmak istiyorum.

~~ İlginç istekler valla... hamur olmak, helva gibi gözlükler, galiba karnı çok açtı sözleri yazanın... İşin esprisi bi yana yaralı birine benziyorsun gülgüzeli, durum vahim gibi görünüyor. Hiçbirşey için canını sıkmamanı tavsiye ederim, hiçbirşey senden daha kıymetli değil.. Çok severim bu sözü xD ~~

teşekkür ederim rahatsız evet benimde sevdiğim bi sözdür!artı biliyorum ki bu dünyada benden başka bi ben daha yok,ben özelim çünki tekim:)) (herkes gibi) dediğin gibi espri bi yana:) bunları bilmem canımın sıkılmamasına da engel olmuyo ama...neyse bu arada sözleri yazanın açlığı vardı evet hemde çok açtı fakat aç olan karnı deilde gönlüydü:))
tekrar teşekkürler okuyan gözlerine sağlık.

RaHaTSiZ 12-27-2007 01:03 PM

~~ :)) Gönül açlığıda fena :) Alengirli bi durum :) ~~

bbk 12-27-2007 01:05 PM

Alıntı:

RaHaTSiZ tafarından gönderildi (Mesaj 167724)
~~ :)) Gönül açlığıda fena :) Alengirli bi durum :) ~~

:24:25:24:25:24:25:24:25 çok güldümya sağol rahatsız:)

RaHaTSiZ 12-27-2007 01:11 PM

Alıntı:

bbk tafarından gönderildi (Mesaj 167726)
:24:25:24:25:24:25:24:25 çok güldümya sağol rahatsız:)

~~ :)) Bende gülüyorum zaten hadi hepberaber ahuahuahuahauhau ~~ Bugün çok neşeliyim hayır olsun inşallah :)) ~~

bbk 12-27-2007 01:15 PM

hayırdır hayırdır:) şu işe bakya. gülüyoruz ama aaltında bişey arıyoruz. ulan bu mutluluk hayır değil kesin bi bi yeniği var bu işte die:) kafama nezaman piyano düşücek die yolda tırsak tırsak yürücez nerdeyse :D:D: anlıcan mutlulukta dert:D24:25

RaHaTSiZ 12-27-2007 01:19 PM

~~ :)) Neyse konuyu toparlayalım. Ateşle yaklaşma! Ateşle oynamayın! ~~ :24:25

bbk 12-27-2007 01:23 PM

konuyu unuttuk daldık biz :D gülgüzeli kovalıcak bizi gidin başka yerde oynayın yaramazlar die :57: ateşe dokunmak yakar ama yanıcağını bile bile dokunmak gibiside yoktur :D havalarda pek güzel :24:25

gülgüzeli 12-27-2007 06:14 PM

Alıntı:

bbk tafarından gönderildi (Mesaj 167732)
konuyu unuttuk daldık biz :D gülgüzeli kovalıcak bizi gidin başka yerde oynayın yaramazlar die :57: ateşe dokunmak yakar ama yanıcağını bile bile dokunmak gibiside yoktur :D havalarda pek güzel :24:25

yok canım niye kovalayım.yaramaz olduğunuz bi gerçektee:))
bu arada evet ya ne demezsin havalar da pek bi güzel:)))