![]() |
Yüksek Performans İçin Acil Tedbirler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüksek Performans İçin Acil TedbirlerYüksek Performans İçin Acil Tedbirler Otomatik çalışmaların engellenmesi: Başlat/Çalıştır komutu ile gelen ekrandaki Aç kutusuna msconfig yazın ![]() ![]() Kaynak tasarrufu: Farenin sağ tuşunu kullanarak Bilgisayarım üzerine tıklayın ve Özellikler komutunu çalıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DOS kalıntılarının kapatılması: "System ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çekirdek takasının engellenmesi: Windows, işletim sistemi çekirdeğinin (kernel) bir parçasını güvenli bir yere atar ve bu nedenle daha da yavaşlar ![]() ![]() Ağ aramasını engelleyin: Tek başına çalışan bir bilgisayar için ağ aramasına gerek yo ![]() ![]() Zorunlu kapanış: Windows'un kilitlenen uygulamalara rağmen kapanmasını sağlamak için, Kayıt Defteri Düzenleyici'sinden "HKEY_CURRENT_USERControl PanelDektop" anahtarı altındaki "AutoEndTasks" kaydının değerini "1" olarak değiştirin ![]() Arkadaşlar hepsini denedim ve mükemmel sonuç aldım ![]() ![]() ![]() ![]() Windows Xp içindir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|