![]() |
Gözyaşlarım Durmuyor Anne.!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Gözyaşlarım Durmuyor Anne.!!Sana sesleniyorum
ANNE ![]() ![]() benn ne yaparım?? Nasıl ayakta kalırım?? Her gün bu çirkin aldatmalarınızdan gözümde yaş kalmadı ![]() Sessiz çıglıklarıma ne SEN ne BABAM cevap verdi Bekledim yıllarca Bekliyorum Günlerce/Haftalarca/Aylarca ![]() ![]() Düzelirsiniz toparlanırsınız bırbırınıze sadık kalırsınız tekrar dıye ![]() Faaliyet yok be gözyaşlarım ![]() ![]() Gözyaşlarım Durmuyor ANNE ![]() Kıyabilir miydin sen bennim aglamama? Aglıyorum bak yine ![]() ![]() Şimdi neden kıyıyorsun ![]() Otur agla bana ne dıyorsun? Ne oldu artık zor mu geldi gözyaşlarımı silmek? Mühim değill Anneciğim ![]() Silebilirim kenndim büyüdüm artık ![]() Ama acılarım da büyüdü ![]() Daha da büyüyor Sayenizde be anneciğim ![]() ![]() Gözyaşlarım Durmuyor ANNE ![]() ![]() Sana sesleniyorum Hani belki sen silince durar ![]() ![]() Küçükkenn öyleydi ya ANNE! Sen silerdin benn mutlu olur sana sarılırdım ANNE ![]() Gözyaşlarım dururdu sen silince ![]() Tekrar sen silsene ANNE ![]() ![]() Gözyaşlarım Durmuyor ANNE ![]() Neden silmiyorsun Anneciğim ![]() ![]() Şimdi ne farkım var bennim ANNE durma sil ![]() ANNE önceden dayanamazdın ki sen bana ![]() Şimdi ne yaptım benn sana?? Niye silmiyorsun gözyaşlarımı Gözyaşlarım Durmuyor ANNE ![]() Sil diyorum silmiyorsun ANNE ![]() benn silerim Anneciğim Sen takılmana bak ![]() ANNE bak sen siliyordun duruyordu ![]() benn sildim hala durmuyor ANNE ![]() Gözyaşlarım Durmuyor ANNE ![]() Gözyaşlarımı Silmeni Özledim ANNE ANNE ANNE ANNE ![]() ![]()
|