![]() |
Gözyaşlarım Durmuyor Anne.!!
Sana sesleniyorum ANNE..!! benn ne yaparım?? Nasıl ayakta kalırım?? Her gün bu çirkin aldatmalarınızdan gözümde yaş kalmadı. Sessiz çıglıklarıma ne SEN ne BABAM cevap verdi Bekledim yıllarca Bekliyorum Günlerce/Haftalarca/Aylarca.. Düzelirsiniz toparlanırsınız bırbırınıze sadık kalırsınız tekrar dıye. Faaliyet yok be gözyaşlarım.. Gözyaşlarım Durmuyor ANNE.! Kıyabilir miydin sen bennim aglamama? Aglıyorum bak yine.. Şimdi neden kıyıyorsun. Otur agla bana ne dıyorsun? Ne oldu artık zor mu geldi gözyaşlarımı silmek? Mühim değill Anneciğim. Silebilirim kenndim büyüdüm artık. Ama acılarım da büyüdü. Daha da büyüyor Sayenizde be anneciğim.. Gözyaşlarım Durmuyor ANNE..! Sana sesleniyorum Hani belki sen silince durar.. Küçükkenn öyleydi ya ANNE! Sen silerdin benn mutlu olur sana sarılırdım ANNE.! Gözyaşlarım dururdu sen silince. Tekrar sen silsene ANNE..! Gözyaşlarım Durmuyor ANNE.! Neden silmiyorsun Anneciğim.. Şimdi ne farkım var bennim ANNE durma sil. ANNE önceden dayanamazdın ki sen bana. Şimdi ne yaptım benn sana?? Niye silmiyorsun gözyaşlarımı Gözyaşlarım Durmuyor ANNE.! Sil diyorum silmiyorsun ANNE.! benn silerim Anneciğim Sen takılmana bak. ANNE bak sen siliyordun duruyordu. benn sildim hala durmuyor ANNE.! Gözyaşlarım Durmuyor ANNE.!! Gözyaşlarımı Silmeni Özledim ANNE ANNE ANNE ANNE .. |