![]() |
Oyun Bitti Artık |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Oyun Bitti ArtıkŞimdi ne yapıyorum biliyor musun ?
Çok basit bir soruydu; Değil mi ? Seni düşünüyorum tabii ki de ![]() ![]() ![]() Senden kalan hatıraları; Derin bir nefes alırmışçasına içime çekiyorum; Ve nefesimi geri veriyorum hemen ![]() ![]() ![]() Bu bedende yeterince sen varsın ![]() ![]() ![]() Ve bu bana yeterince zarar veriyor zaten ![]() ![]() ![]() Fazlasına gerek yok ![]() ![]() ![]() Eskiden ne yapıyordum peki ? Basit bir oyunum vardı ![]() ![]() ![]() Senaryo klasikti ![]() ![]() ![]() Bir kız ve bir erkek ![]() ![]() ![]() İki aşık ![]() ![]() ![]() İkisi de seviyor birbirini ![]() ![]() ![]() Ama kavuşamıyorlar ![]() ![]() ![]() Ve bu böyle sürüp gidiyor ![]() ![]() ![]() Sonra bir anda ![]() ![]() ![]() O lanet bozuluyor ![]() ![]() ![]() Ve iki aşık kavuşuyor birbirine ![]() ![]() ![]() İnanılmaz bir şekilde ![]() ![]() ![]() Ama dur bir saniye, Bir yanlışlık var ![]() ![]() ![]() Rüya mı görüyorum ben ![]() ![]() Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçek ama ![]() ![]() ![]() Sadece \"gerçek\" bir \"oyun\" ![]() ![]() ![]() Daha başlamadan; Oyunda emeği geçenlerin adları okunuyor ![]() ![]() ![]() \"Senaryo: Bilinmiyor ![]() ![]() Yönetmen: Bilinmiyor ![]() ![]() ![]() Oyuncular: Sen ve ben ![]() ![]() Eğer bütün oyun buysa ![]() ![]() ![]() Perde kapansın ![]() ![]() ![]() Salonda benden başka kimse kalmasın ![]() ![]() ![]() Bir köşeye oturup; Başımı ellerimin arasına alıp Ağlayacağım! Sonra da ayağa kalkıp alkışlayacağım; Seni, onları Ve en başta kendimi ![]() ![]() ![]() İstediğiniz oldu ![]() ![]() ![]() Oyun bitti artık ![]() ![]() alıntı
![]() |
|