![]() |
Oyun Bitti Artık
Şimdi ne yapıyorum biliyor musun ? Çok basit bir soruydu; Değil mi ? Seni düşünüyorum tabii ki de... Senden kalan hatıraları; Derin bir nefes alırmışçasına içime çekiyorum; Ve nefesimi geri veriyorum hemen... Bu bedende yeterince sen varsın... Ve bu bana yeterince zarar veriyor zaten... Fazlasına gerek yok... Eskiden ne yapıyordum peki ? Basit bir oyunum vardı... Senaryo klasikti... Bir kız ve bir erkek... İki aşık... İkisi de seviyor birbirini... Ama kavuşamıyorlar... Ve bu böyle sürüp gidiyor... Sonra bir anda... O lanet bozuluyor... Ve iki aşık kavuşuyor birbirine... İnanılmaz bir şekilde... Ama dur bir saniye, Bir yanlışlık var... Rüya mı görüyorum ben..? Hayır...Gerçek... Gerçek ama... Sadece \"gerçek\" bir \"oyun\"... Daha başlamadan; Oyunda emeği geçenlerin adları okunuyor... \"Senaryo: Bilinmiyor.. Yönetmen: Bilinmiyor... Oyuncular: Sen ve ben..!\" Eğer bütün oyun buysa... Perde kapansın... Salonda benden başka kimse kalmasın... Bir köşeye oturup; Başımı ellerimin arasına alıp Ağlayacağım! Sonra da ayağa kalkıp alkışlayacağım; Seni, onları Ve en başta kendimi... İstediğiniz oldu... Oyun bitti artık..!!! alıntı |