![]() |
Ah Bir Anlasan |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Ah Bir AnlasanAh Bir Anlasan
Sana, herşeyim, canım, kanım, yüreğim, sevdam aşkım, hayat arkadaşım, can yoldaşım, varlığımın sebebi, beni, hayata bağlayanım, düşüncem, aklım bildiğim, herşeyimi,Canımı,verdiğimsin ![]() Hayatımı, yoluna adadığım Yokluğun ölümüm olur demiştim ![]() Sensiz bir hayat olmaz, olamaz düşünmek bile sonum olur demiştim ![]() Evet, tam oradayım şimdi ![]() bu kalp ha durdu ha duracak derman kalmadı katlanacak Bu acıya hangi yürek dayanacak Biliyorum bu ayrılık ölümüm olacak Hayatımı, Kasırga gibi savurdun Sensizlik,Yokluğun , Gelmeyişin, Ölümüm oluyor, Tükendim,Galiba Yol Kalmadı ![]() Önümü dahi göremez oldum ![]() Yaşadığım hayat, zindanlardanda çekilmez oldu ![]() Kalbim dayanmıyor Yokluğuna ![]() Ölümle pençeleşiyorum şimdi ![]() Sen beni hala anlayamamışsın, Ben senin yoluna canımı adadım ![]() Başka yol yok,Yolumun hepsi sanaçıkar ![]() Sen Yoksan Bende yok olurum, bunu anlayamadınmı hala, Ben seni Ölümüne sevdim, Senin kollarında, ölmek için sevdim ![]() Senden ayrılmak için deyil, Senin yolunda, Ölmek İçin Sevdim Anla ! Anla! Artık ! Anla ! Anla ! A n L a a a !
|