![]() |
Ah Bir Anlasan
Ah Bir Anlasan Sana, herşeyim, canım, kanım, yüreğim, sevdam aşkım, hayat arkadaşım, can yoldaşım, varlığımın sebebi, beni, hayata bağlayanım, düşüncem, aklım bildiğim, herşeyimi,Canımı,verdiğimsin. Hayatımı, yoluna adadığım Yokluğun ölümüm olur demiştim. Sensiz bir hayat olmaz, olamaz düşünmek bile sonum olur demiştim. Evet, tam oradayım şimdi. bu kalp ha durdu ha duracak derman kalmadı katlanacak Bu acıya hangi yürek dayanacak Biliyorum bu ayrılık ölümüm olacak Hayatımı, Kasırga gibi savurdun Sensizlik,Yokluğun , Gelmeyişin, Ölümüm oluyor, Tükendim,Galiba Yol Kalmadı. Önümü dahi göremez oldum. Yaşadığım hayat, zindanlardanda çekilmez oldu. Kalbim dayanmıyor Yokluğuna. Ölümle pençeleşiyorum şimdi. Sen beni hala anlayamamışsın, Ben senin yoluna canımı adadım. Başka yol yok,Yolumun hepsi sanaçıkar. Sen Yoksan Bende yok olurum, bunu anlayamadınmı hala, Ben seni Ölümüne sevdim, Senin kollarında, ölmek için sevdim. Senden ayrılmak için deyil, Senin yolunda, Ölmek İçin Sevdim Anla ! Anla! Artık ! Anla ! Anla ! A n L a a a ! |