Sizde Katılın Arkadaşlar |
02-28-2007 | #1 |
Gözyaşı
|
Sizde Katılın ArkadaşlarDanimarkanın peygamberimiz (HZSAVMUHAMMET) te yapılan karikatür saygısızlığından dolayı protesto ediyorum |
03-01-2007 | #5 |
mate
|
türk milltini ayakta tutan dini dili ve kültürüdürBu değerlere yapılan her türlü saldırıyı protesto ediyorum |
03-01-2007 | #7 |
angelesdream
|
bu terbıyesızlığe we saygısızlıklara dur denmesı gerekır en azından tepkımı koymalıyımbende protesto edıyorum arkadaşlarım!!! |
03-03-2007 | #8 |
puslu
|
Buna katılmamak mümkünmü Gözyaşı tabiki kalıyorum tüm alemlerin Peygamberi olan hzmuhammet (sav) efendimize yapılan bu densizlikler cezalarını mutlak bulacaktır |
03-03-2007 | #9 |
RaHaTSiZ
|
~~yaLnısım Yoksa Zaten o karikaturu Cizen evinde yanarak Can vermistirHer zaman savundugum Sey sudur "hic kimsenin yaptıgı yanına kar kalmaz!" biz tarafından olmaSa ßiLe bi sekiLde cezalarını cektiklerini goruyoruz ßize ve islam alemine haksızlık eden Zihniyeti ßozuk insanLarınProtestonuza sonuna kadar Katılıyorum |
05-19-2007 | #11 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Haklı bir protesto Yaptırım uygulanması çok daha doğru olurdu bence Ama biz bu konumda sadece protesto edebiliyoruz |
05-23-2007 | #12 |
speed
|
insanlar birbirinin değerlerine saygı göstermeyi öğrenemediler hala bizler diğer dinleri alaya alıyormuyuz örnek alın birazbende böylelerini protesto ediyorum |
05-23-2007 | #13 |
tatia27
|
din dil , adına daha ötesi türklük adına yapılan hertürlü saygısızlıgın karşısında bende varım