![]() |
Sizde Katılın Arkadaşlar
Danimarkanın peygamberimiz (HZ.SAV.MUHAMMET) te yapılan karikatür saygısızlığından dolayı protesto ediyorum.
|
bende seve seve katılıyorum
|
ben de varım....
|
Kutsal değerlerimize yapılan her türlü saygısızlığı protesto ediyorum.
|
türk milltini ayakta tutan dini dili ve kültürüdür.Bu değerlere yapılan her türlü saldırıyı protesto ediyorum...
|
Ula ben canımla birlikte varımm...
|
bu terbıyesızlığe we saygısızlıklara dur denmesı gerekır en azından tepkımı koymalıyım..bende protesto edıyorum arkadaşlarım!!!
|
Buna katılmamak mümkünmü Gözyaşı tabiki kalıyorum tüm alemlerin Peygamberi olan hz.muhammet (s.a.v) efendimize yapılan bu densizlikler cezalarını mutlak bulacaktır...
|
~~yaLnısım Yoksa Zaten o karikaturu Cizen evinde yanarak Can vermistir..Her zaman savundugum Sey sudur "hic kimsenin yaptıgı yanına kar kalmaz!" biz tarafından olmaSa ßiLe bi sekiLde cezalarını cektiklerini goruyoruz ßize ve islam alemine haksızlık eden Zihniyeti ßozuk insanLarın...Protestonuza sonuna kadar Katılıyorum...
|
protestonuza sonuna kadar katılıyorum
|
Haklı bir protesto... Yaptırım uygulanması çok daha doğru olurdu bence... Ama biz bu konumda sadece protesto edebiliyoruz...
|
insanlar birbirinin değerlerine saygı göstermeyi öğrenemediler hala. bizler diğer dinleri alaya alıyormuyuz örnek alın biraz.bende böylelerini protesto ediyorum.
|
din dil , adına daha ötesi türklük adına yapılan hertürlü saygısızlıgın karşısında bende varım....................
|
sonuna kadar !!!
|
cansa can kansa kan..sonuna kadar destek...
|