![]() |
Zencefilli Armut Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Zencefilli Armut TatlısıZencefilli Armut Tatlısı Malzemeler 4 kişilik 300 gr ![]() 50 gr ![]() Yarım tatlı kaşığı vanilya 1/4 tatlı kaşığı toz tarçın Hindistan cevizi rendesi 1 tatlı kaşığı zencefil tozu Hazırlanışı Fırını 190 derecede ısıtın ![]() ![]() Armutları soyup ikiye bölün ![]() ![]() ![]() Krema ,şeker,vanilya ,tarçın ,zencefil ve hindistan cevizi rendesini karıştırıp armutların üzerine dökün ![]() 30-35 dakika pişirin ![]() ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|