![]() |
Zencefilli Armut Tatlısı
1 Eklenti(ler)
Zencefilli Armut Tatlısı
Malzemeler 4 kişilik 300 gr. çırpılmış krema 50 gr. tozşeker Yarım tatlı kaşığı vanilya 1/4 tatlı kaşığı toz tarçın Hindistan cevizi rendesi 1 tatlı kaşığı zencefil tozu http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1259273436 Hazırlanışı Fırını 190 derecede ısıtın.Derin olmayan ısıya dayanıklı borcamı hafif yağlayın. Armutları soyup ikiye bölün.Çekirdeklerini çıkartın.Kesilmiş kısımlarından kabınıza kapatarak dizin. Krema ,şeker,vanilya ,tarçın ,zencefil ve hindistan cevizi rendesini karıştırıp armutların üzerine dökün. 30-35 dakika pişirin.Armutlar yumuşayıp kızarıncaya kadar ara ara kontrol ederek pişirin.Soğuk servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.