![]() |
En Yaratıcı 50 Türk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Yaratıcı 50 TürkEn Yaratıcı 50 Türk Türkiye'nin önde gelen ekonomi dergilerinden Turkishtime, 2010 yılının en yaratıcı 50 ismini yayınladı ![]() ![]() Bu listenin hazırlanmasındaki tek şart; yaratıcı olmak ![]() ![]() İŞTE EN YARATICI 50 İSİM 1 - ALİ SABANCI : Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı 2 - BASKETBOL MİLLİ TAKIMI 3 - FERZAN ÖZPETEK: Sinema Yönetmeni 4 - HÜSEYİN ÇAĞLAYAN: Moda tasarımcısı 5 - ACUN ILICALI: Yapımcı 6 - JAN NAHUM: Karsan Murahhas Azası 7 - HÜSNÜ ÖZYEĞİN: Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı 8 - VBGSTT Bayan Voleybol Takımı 9 - ATA DEMİRER: Komedyen 10 - Hakan Bilginer: Zaytung'un Kurucusu 11 - BİNNUR KAYA: Oyuncu 12 - FATİH AKIN: Sinema Yönetmeni 13 - MERAL OKAY: Senarist 14 - DERVİŞ ZAİM: Yönetmen, yazar 15 - ŞENER ŞEN: Oyuncu 16 - SEMİH KAPLANOĞLU: Yönetmen 17 - TEMEL KOTİL: Türk Hava Yolları Genel Müdürü 18 - DEMET EVGAR: Oyuncu 19 - DERİN SARIYER: Tasarımcı 20 - SİNA AFRA: İnternet Girişimcisi 21 - PROF ![]() ![]() 22 - MEHMET EMİN KARAMEHMET: Çukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı 23 - ÜMİT BOYNER: TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı 24 - SERPİL TİMURAY:Vodafone Türkiye Genel Müdiresi 25 - ALİ BATI: Reklamcı 26 - ALİ AĞAOĞLU: Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı 27 - VAHAP KÜÇÜK: Tema Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı 28 - HİDAYET TÜRKOĞLU: Milli Basketbolcu 29 - BKM MUTFAK OYUNCULARI: Tiyatro ekibi 30 - VAROL CİVİL: TEB Genel Müdürü 31 - GÖRGÜN TANER: İKSV Genel Müdürü 32 - YAĞMUR- DURUL TAYLAN: Yönetmen 33 - MEHMET NANE: Teknosa Genel Müdürü 34 - UĞUR YÜCEL: Oyuncu, Senarist, Yönetmen 35 - ATİLLA KUZU: İç mimar 36 - CEM AYDIN: Doğuş Yayın Grubu Genel Müdürü 37 - ÖZLEM YALIM: Tasarımcı 38 - RAMAZAN ÜREN: İşletmeci 39 - TİMUR SAVCI: Yapımcı 40 - ERTUĞRUL SAĞLAM: Bursaspor Teknik Direktörü 41 - EMRAH SERBES: Yazar 42 - ERDAL BEŞİKÇİOĞLU: Oyuncu 43 - HASAN ÇALIŞLAR: Mimar 44 - DURMUŞ YILMAZ: Merkez Bankası Eski Başkanı 45 - ŞAHAN GÖKBAKAR: Komedyen 46 - DARON ACEMOĞLU: İktisatçı 47 - HAKAN ATEŞ: Denizbank Genel Müdürü 48 - MEHMET TURGUT: Fotoğrafçı 49 - BORA AKSU: Moda Tasarımcısı 50 - İRFAN ŞAHİN Doğan TV Holding CEO |
![]() |
![]() |
|