![]() |
Arkadaş - Garip Bir Olay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaş - Garip Bir OlayARKADAŞ Vietnam Savaşı sonrası ![]() ![]() ![]() Francisco'dan ailesini aradı: "Anne, baba eve dönüyorum, ama sizden bir şey rica ediyorum ![]() istiyorum ![]() cevapladılar ![]() ![]() devam etti ![]() bir koluyla ayağını kaybetti ![]() bizimle kalmasını istiyorum ![]() ![]() O'nun başka bir yer bulmasına yardımcı olabiliriz ![]() ![]() baba O'nun bizimle kalmasını istiyorum ![]() ![]() ![]() "Bizden ne istediğini bilmiyorsun ![]() korkunç yük olur ![]() hayatımıza engel olmasına izin veremeyiz ![]() eve dönmelisin ![]() ![]() telefonu kapattı ![]() Ailesi O'ndan bir süre haber alamadı ![]() San Francisco polisinden bir telefon geldi ![]() binadan düşüp öldüğünü öğrendiler ![]() inanıyordu ![]() ve oğullarının cesedini tespit etmek için şehir morguna götürüldüler ![]() bilmedikleri bir şeyi de öğrenince dehşete düştüler: Oğullarının sadece bir kolu ve bacağı vardı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Arkadaş - Garip Bir Olay |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaş - Garip Bir Olayarkadaş hikayesi tane çok iyi arkadas varmis ![]() ![]() ![]() Istanbullu bir Gün mardine gitmis arkadasini ziyaret etmek için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yolda bir ihtiyar bunu durdurmus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün bir davete katilmak için Istanbula geçmis ![]() ![]() ![]() -O gün zor durumdaydim ![]() ![]() ![]() -O gün benden çiktiktan sonra yasli bir adama rastladin degil mi? -Evet ![]() -O benim babamdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Himmm ![]() -Evet -Benim nisanlimdi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|