![]() |
Ne İlk Ne Son Özlemim .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne İlk Ne Son Özlemim ..Şimdi diyorumda o küçük pencerelerin birinden baksan bana ![]() ![]() ![]() İçimi görsen baktığında;senelerce tutuşmayan,kavuşmayan ellerimizin sıcaklık heyalleriyle üşşüşsek geceleri ![]() ![]() Benimle olsan ya birden ![]() ![]() ![]() ![]() O küçük pencerelere bakmak istedeğimde,demir atmayacağını çünkü limanda olmadığımı bilmeni isterdim ![]() ![]() Şu aralar sessizlik bahane her yerde ![]() Zaten dolaşılmıyor da artık bahar da ! ![]() ![]() Yalan !! ![]() ![]() Ne İlk Ne Son !! , bahar , bahardır işte ! … * * * * * * Şimdi o vaktin tam tersine yelkovan koşuyor ![]() ![]() Ya hataları düzelticeksin ; kaybedilenleri,kaybedilişleri ! yada ölümü getiriceksin kaybedilenlere,kabedilişlere ! … Yanımda hiç olamasanda , bilirdim o güzel gözlerini ![]() Sağ elime alırdım bir sigara dumanıyla beslerken kendimi ,tam resmin ve benim aramıza bir mum yakar sana bakardım … Haraket ederdin uzun bakışmalarda … Asırlık bir konuşma devirirdik sessizliğimizle … … 7/24 odamdaydın mesela ![]() Sana çok alışmıştım ![]() Az vardı biliyordum nefesini hissetmeme , hissiz olmadığını görmeme ![]() Çıkardım oradan seni ![]() ![]() Elimde tutuyordum seni tam ellerinin olduğu yerden ! … Yoktu artık ! … Odam bomboştu ! … İkinci bir kişi , ikinci bir hayat , ikinci bir aşk yoktu artık odamda ! … Çok çabuk seneler birbirini hızla takip etti … Aklıma geldin ! … Bir anda durdum önünde ! … Baktım ! … Eskiden olduğun yeri okşadım ![]() Ne kadar da çocukmuşum ![]() Dikkatli bakınca anladım ![]() ![]() Tam karşısına geçtim ; eskiden beraber olmak için geçtiğim yere ![]() Sonra sonra düşündüm … Kader dedim , hayır dedim , çocukluk dedim ; dedim işte bişeyler ! … E ![]() ( kendi yazımdır bu nasıl olmuştur bilemem ama hiç aklımdan çıkmayana bu şirr onu özlüyorum ) |
![]() |
![]() |
|