Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilk, özlemim

Ne İlk Ne Son Özlemim ..

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne İlk Ne Son Özlemim ..

Şimdi diyorumda o küçük pencerelerin birinden baksan banakafamı kaldırdığımda bakışsak ya yoksunlukla

İçimi görsen baktığında;senelerce tutuşmayan,kavuşmayan ellerimizin sıcaklık heyalleriyle üşşüşsek geceleri

Benimle olsan ya birdentam yanımda,tam bedenimde imkansızlıklarla sevişsek ölsiyebir hayal gibi aksine canlı bir gerçeklikle dokunsan tenime

O küçük pencerelere bakmak istedeğimde,demir atmayacağını çünkü limanda olmadığımı bilmeni isterdim

Şu aralar sessizlik bahane her yerde kargaşa,kavga,gürültü … bunlar varken,ruh olup fani dünyada sokak sokak adım atmak çok güç …

Zaten dolaşılmıyor da artık bahar da ! hep sonbahar mı hüzün getirirmiş,ayrılık getirirmiş bedene …

Yalan !! Tüm baharlar aynıdır …

Ne İlk Ne Son !! , bahar , bahardır işte ! …

* * *

* * *

Şimdi o vaktin tam tersine yelkovan koşuyorDur ! Dinle ! , demeye vakit kalmadıileriye koşan zaman geride artık !! …

Ya hataları düzelticeksin ; kaybedilenleri,kaybedilişleri ! yada ölümü getiriceksin kaybedilenlere,kabedilişlere ! …

Yanımda hiç olamasanda , bilirdim o güzel gözlerinibakardım fotoğraflarına boylu boyunca …

Sağ elime alırdım bir sigara dumanıyla beslerken kendimi ,tam resmin ve benim aramıza bir mum yakar sana bakardım …

Haraket ederdin uzun bakışmalarda … Asırlık bir konuşma devirirdik sessizliğimizle …

7/24 odamdaydın meselaher şeyimi görüyordun ; dilsiz sevgili … hep aynı hükümsüzlükle ve endamla bakıyordun ; kör sevgili …

Sana çok alışmıştımtam orda bana cesaret vermene , yanı başımda olduğunu bilmeme çok alışmıştım …

Az vardı biliyordum nefesini hissetmeme , hissiz olmadığını görmeme ama ani bir darbe kavurdu , yaktı bedenimizi …

Çıkardım oradan seniartık orada kalmamalıydınÇektim ! … Ya yırtmak istiyordum yada zarar vermemek ! … İşte tam o anda canım çok yandı…

Elimde tutuyordum seni tam ellerinin olduğu yerden ! …

Yoktu artık ! … Odam bomboştu ! … İkinci bir kişi , ikinci bir hayat , ikinci bir aşk yoktu artık odamda ! …

Çok çabuk seneler birbirini hızla takip etti … Aklıma geldin ! …

Bir anda durdum önünde ! … Baktım ! … Eskiden olduğun yeri okşadımHatırladım ! … Ellerinden yırtıp atmıştım seni …

Ne kadar da çocukmuşumbilirsin çocuklar hep acımasızdır ! …

Dikkatli bakınca anladımduvarda ki boyalar tam dört yerden dökülmüşKazıdım , kazıdıkça daha da büyümeye başladı izler ! …

Tam karşısına geçtim ; eskiden beraber olmak için geçtiğim yereanladım ki o zaman bende de duvarda da kocaman bir iz kalmıştı eskilerden ! …

Sonra sonra düşündüm … Kader dedim , hayır dedim , çocukluk dedim ; dedim işte bişeyler ! …

EE

( kendi yazımdır bu nasıl olmuştur bilemem ama hiç aklımdan çıkmayana bu şirr onu özlüyorum )

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com