![]() |
Hani Sevdiğin Vardır Ya... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hani Sevdiğin Vardır Ya...hani sevdiğin vardı ya ![]() ![]() ![]() ![]() hani insanın sevdiği vardır ya, hani yüzünü ellerinin arasına alırsın ![]() ![]() ![]() saatlerce seyretmeye doyamazsı ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hani sanki bir daha görmiyecek gibi, kaşlarını, gözlerini,dudaklarını, burnunu ![]() ![]() ![]() hani, yüzünün her ince ayrıntısını belleğine kazırsın ya ![]() ![]() ![]() sonrada bakmaya doyamadığın yüzü avuçlarına alıp, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hani sevdiğinin ona özel bir kokusu vardır ya, onun teni kokan, o kokan ![]() ![]() ![]() hani o güzel koku vardır ya, sanki son gibi ciğerlerine çekersin ![]() ![]() ![]() sonrada iyice yanına yaklaşıp, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hani sonraları bir şarkı çalar, onu hatırlarsın ya ![]() ![]() ![]() şarkı da aklına gelir, hani o sevdiğin vardır ya ![]() ![]() ![]() ![]() hani bir iç çekersin derinden, artık kokusu yoktur ![]() ![]() ![]() sonra kendine kızarsın, nasıl onu içimde saklıyamadım diye ![]() ![]() ![]() ![]() hani o yüzünün çizgilerini bile ezberlediğin, ![]() hani o uyurken hiç kıyamadığın, sonra ellerini avuçlarına alıp, uzun uzun seyrettiğin, hani o gelir ya aklına ![]() ![]() ![]() ![]() şarkı bebeğimm bebeğimm der ![]() ![]() ![]() hani o ne kadar büyüsede senin bebeğindir ya ![]() ![]() ![]() sonra bir 'ahhh!!' dersin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hemen uyumak istersin hani, dua edersin sonrada ![]() ![]() ![]() hani sırf rüyanda görebilmek için, Rabbine yalvarırsın ya ![]() ![]() ![]() ![]() bebeğimm bebeğimm ![]() ![]() ![]() çok özledim seni, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hani Sevdiğin Vardır Ya... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hani Sevdiğin Vardır Ya...suskunluğunu şakağıma dayalı unutmuşsun giderken namlunun ucundayım, seni d/inliyorum) |
![]() |
![]() |
|