![]() |
Hani Sevdiğin Vardır Ya...
hani sevdiğin vardı ya... . hani insanın sevdiği vardır ya, hani yüzünü ellerinin arasına alırsın... saatlerce seyretmeye doyamazsı ya... sonra da ona, ...bebeğimm bebeğimm... dersin ya hani... . hani sanki bir daha görmiyecek gibi, kaşlarını, gözlerini,dudaklarını, burnunu... hani, yüzünün her ince ayrıntısını belleğine kazırsın ya... sonrada bakmaya doyamadığın yüzü avuçlarına alıp, ...bebeğimm bebeğimm... dersin ya... . hani sevdiğinin ona özel bir kokusu vardır ya, onun teni kokan, o kokan... hani o güzel koku vardır ya, sanki son gibi ciğerlerine çekersin... sonrada iyice yanına yaklaşıp, ...bebeğimm bebeğimm... dersin ya... . hani sonraları bir şarkı çalar, onu hatırlarsın ya... şarkı da aklına gelir, hani o sevdiğin vardır ya... . hani bir iç çekersin derinden, artık kokusu yoktur... sonra kendine kızarsın, nasıl onu içimde saklıyamadım diye... . hani o yüzünün çizgilerini bile ezberlediğin, . hani o uyurken hiç kıyamadığın, sonra ellerini avuçlarına alıp, uzun uzun seyrettiğin, hani o gelir ya aklına... . şarkı bebeğimm bebeğimm der... hani o ne kadar büyüsede senin bebeğindir ya... sonra bir 'ahhh!!' dersin... ...bebeğim bebeğimm... di... dersin ya... . hemen uyumak istersin hani, dua edersin sonrada... hani sırf rüyanda görebilmek için, Rabbine yalvarırsın ya... . bebeğimm bebeğimm... çok özledim seni, ...bebeğim...bebeğim... [..alıntı..] |
Hani Sevdiğin Vardır Ya...
suskunluğunu şakağıma dayalı unutmuşsun giderken namlunun ucundayım, seni d/inliyorum) |