Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dosta, dostlara

Dosta Ya Da Dostlara

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dosta Ya Da Dostlara

Uzun zamandır mektup yazmamıştım dostuma ve dostlarıma Ne kadar özlemişim halbuki, dostuma ve dostlarıma mektup yazmayı
Ne yazacağımı, nasıl yazacağımı inanın bilmiyorum Dostuma ve dostlarıma olan özlemimi yazsam acaba, sığarmı şu satırlara? Onları nasıl sevdiğimi yazabilirmiyim acaba duygusallığa düşmeden? Bu mektup ulaşırmı acaba sevdiğim dostuma ve dostlarıma? Bu mektubu okuklarında özlemmi, hasretmi, mutlulukmu, hüzünmü, sevinçmi gelir akıllarına? Kendi adıma bunları düşünüyorum şu satırları yazmaya çalışırken
Ne çok özlemişim dost ve dostlar sözcüklerini Ben hep en güzel sözcükler olduğuna inandım dost ve dostlar sözcüklerinin Sahiden ne güzel, ne anlamlıdır bu sözcükler DOST ve DOSTLAR
Bana hep sabahlara kadar sohbet etmeyi çağrıştırır nedense? O anlatır ben dinlerim, ben anlatırım o dinler Birbirimizi anlamaya çalışırız İsteklerimizi, emellerimizi, umutlarımızı, hayallerimizi konuşuruz Konuştukça dahada yakınlaşırız sanki, öylesine yakınlaşırız ki hemde, soluğumuzu soluğumuzda, yüreğimizi yüreğimizde hissederiz Konuştukça sanki kanımıza, canımıza girer İçimize sımsıcak birşeyler akar ince ince Sabahlara kadar konuşmak, dertleşmek, acılarını, mutluluklarını paylaşmak, göz göze, el ele, yemeden, içmeden sadece konuşmak isteriz, sadece konuşmak
Konuştukça anlarız ki, aslında biz o dostumuzuzdur , o da bizdir Yani birbirimize bu kadar nasıl benzediğimizin şaşkınlığını yaşarız Okuduğumuz romanlar, şiirler, izlediğimiz filmler bile aynıdır Her ne kadar ayrı illerde,ayrı ülkelerde yaşasakta anlarız ki, umutlarımız, hayallerimiz, endişelerimiz ve beklentilerimiz aynıdır Kısacası yaşamımız, yaşamımıza bakış açımız aynıdır Bu işte mutluluğun en güzel biçimidir Mutluluğun sırrı budur bana kalırsa Yada benim çok mutlu olmamın nedenide budur Ne mutlu bana ki sizler gibi dostlarım var
Hani Ahmed Arif der ya " Dostuna yarasını gösterir gibi, bir salkım söğüde su verir gibi, öyle içten, öyle derin, türkü söylemek, küfretmek Çukurova yiğidine mahsustur" diye Bencede bu böyle Dostunuza yüreğinizin yarasını gösterin bence, onunda yüreğinin yarasını size göstermesine izin verin Böylece hem dostunuzun, hemde sizin yaralarınız daha çabuk iyileşir ve kapanır, daha çabuk

[alıntı]

Alıntı Yaparak Cevapla

Dosta Ya Da Dostlara

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Dosta Ya Da Dostlara

Gercek dostluklarda yaratılısları bayagı olanların hıc bır zaman goremeyecegı bır sevıye vardır

Dostluk, geregınce tanımlanamazlardandır ve ancak, yasamakla anlasılır Bu yuzden dostluk, sıır gıbı, ask gıbı anlatılmaz yasanır

Dostluk ıkı dunyayı tutan bır yemın, sonuna kadar sadakat, sonuna kadar kefıllık ve sahıtlıkdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com