![]() |
Seni Seviyorum Çünkü - Mehmet Coşkundeniz... |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Seni Seviyorum Çünkü - Mehmet Coşkundeniz...Seni Seviyorum Çünkü - Mehmet Coşkundeniz
![]() ![]() ![]() SENİ SEVİYORUM ![]() Seni seviyorum, çünkü her sabah kalktığımda bir günü daha seninle geçirecek olmanın mutluluğunu yaşatıyorsun bana ![]() gün hayatı yeniden keşfediyorum ![]() Seni seviyorum, çünkü gökkuşağının her tonunu gölgede bırakan en parlak renksin sen ![]() Herşey senin rengini taşıyor ve benim için ancak o zaman anlamlı oluyor ![]() Seni seviyorum, çünkü soğuk günlerde içimi ısıtan meltemsin ![]() ferahlık veren kuzey rüzgarı ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü herşeyde sen varsın ![]() doğduğumdan beri içimdeydin ![]() ![]() ortaya çıkmak için beni bekliyordun ![]() edince hakettiğin yere çıkardım seni ![]() Seni seviyorum, çünkü hep benimlesin ![]() ![]() Gözümü kapatsam ordasın ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü gözlerinin içindeki binlerce yıldız, gecenin karanlığını delip geçiyor ![]() hissediyorum ![]() ![]() Gözlerim kamaşıyor ama şikayetçi değilim aydınlığından ![]() doğmasa, yıldızlar kaybolmasa diyorum, ama biliyorum ki güneşim de sen olacaksın gecenin sonunda ![]() çıkacaksın karşıma ![]() Seni seviyorum, çünkü saçların ellerimin arasında kayıp giderken , dünyadaki cenneti bulmuş gibi hissediyorum kendimi ![]() biliyorum ki sadece izin verdiklerin girebilir o cennete ![]() cennette kalmaya kararlıyım ![]() Seni seviyorum, çünkü her gülümseyişin içime yeniden yaşama sevinci dolduruyor ![]() gülümseyişin, karamsarlığı yıkıyor, umutsuzluğu parçalıyor ![]() çiçek bahçesine çeviriyor çorak dünyayı ![]() Çiçek dedim ya, bir çiçek adı verseydim sana papatya olurdun ![]() Açışıyla dünyaya, insanlara baharın geldiğini müjdeleyen papatya ![]() İddiasız ama güzel ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü seni sevmeyi, sana dokunmayı, seni dinlemeyi, sana bakmayı, seni koklamayı, seninle paylaşmayı seviyorum ![]() Seninle birlikte insana dair ne varsa onları da seviyorum ![]() Seni sevdiğimi anlatmaya çalışırken ne kadar çaresiz olduğumu da görüyorum ![]() yeterince anlatabildim mi diye ![]() Biliyorum ki yetmeyecek, bu kadar sözcükten sonra bile sana sevgimi anlatamamış olacağım ![]() Sözcüklerin bittiği yerde gözlerime bak ![]() Onlar bu sevgiyi çok daha iyi anlatacaktır sana ![]() ![]() ![]()
![]() |
|