![]() |
Seninle Olmanın En Güzel Yanı Ne Biliyor Musun? |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Seninle Olmanın En Güzel Yanı Ne Biliyor Musun?Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun?
Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun? >>Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde >>hissetmek ![]() >>Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun? >>''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda >>boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek ![]() >>Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun? >>Aynı şeyleri seninle aynı anda >>düşünmek birlikte ağlamak gülmek ![]() >>Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek ![]() ![]() ![]() >>Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun? >>Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak ![]() >>Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi çocukça kıskanmak ![]() >>Seninle olmanın en mutlu yanı ne biliyor musun? >>Tanıdık birileriyle karşılaşma tedirginliği ile yollarda yürümek yan >>yana ![]() ![]() ![]() >>Elimdeki şemsiyeye inat yağmurda ıslanmak birlikte ![]() >>Elimde kır çiçeğiyle seni beklemek ![]() ![]() ![]() >>Aynı mekanlarda aynı yiyecekleri yemek ![]() >>Seninle olmanın en romantik yanı ne biliyor musun? >>Sensiz gecelerde sana söyleyemediklerimi yıldızlara aya >>anlatmak ![]() ![]() ![]() >>Okuduğum kitabın sayfalarında dinlediğim şarkıların türkülerin şiirlerin >>her mısrasında seni bulmak ![]() >>Seninle olmanın en zor yanı ne biliyor musun? >>Seni kaybetme korkusuyla hayatta ilk kez tattığım o tarifsiz >>duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sandala hapsetmek ![]() ![]() ![]() >>Sevgili yerine yıllarca dost kalmayı başarmak ![]() >>Yalın ayak yürümek bıçağın en keskin yerinde ![]() >>Kanadıkça tuz yerine gözyaşlarımı basmak yüreğime ![]() >>Seninle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun? >>Nereden bileceksin? >>Sen benimle hiç olmadın ki ![]() >>Olsaydın avuçlarım terlemezdi ![]() ![]() ![]() >>Isırmazdım dilimin ucunu ![]() ![]() ![]() >>Özlemezdim seni yanımdayken ![]() ![]() ![]() >>Kıskanmazdım ![]() >>Korkmazdım yollarda yürümekten ![]() >>Islanmazdım yağmurlarda ![]() ![]() ![]() >>Yıldızlara aya dert yanmaz, >>böyle her şarkıda serhoş olmazdım ![]() >>Korkmazdım seni kaybetmekten >>ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize ![]() ![]() ![]() >>Ve her kulaçta >>haykırırdım seni ![]() ![]() >>Ama sen hiç benimle olmadın ki ![]() ![]() ![]() >>YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN ![]() ![]() ![]() CAN YÜCEL
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|