![]() |
Seninle Olmanın En Güzel Yanı Ne Biliyor Musun?
Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun? Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun? >>Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde >>hissetmek. >>Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun? >>''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda >>boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek. >>Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun? >>Aynı şeyleri seninle aynı anda >>düşünmek birlikte ağlamak gülmek. >>Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek... >>Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun? >>Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak. >>Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi çocukça kıskanmak. >>Seninle olmanın en mutlu yanı ne biliyor musun? >>Tanıdık birileriyle karşılaşma tedirginliği ile yollarda yürümek yan >>yana... >>Elimdeki şemsiyeye inat yağmurda ıslanmak birlikte. >>Elimde kır çiçeğiyle seni beklemek... >>Aynı mekanlarda aynı yiyecekleri yemek. >>Seninle olmanın en romantik yanı ne biliyor musun? >>Sensiz gecelerde sana söyleyemediklerimi yıldızlara aya >>anlatmak... >>Okuduğum kitabın sayfalarında dinlediğim şarkıların türkülerin şiirlerin >>her mısrasında seni bulmak. >>Seninle olmanın en zor yanı ne biliyor musun? >>Seni kaybetme korkusuyla hayatta ilk kez tattığım o tarifsiz >>duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sandala hapsetmek... >>Sevgili yerine yıllarca dost kalmayı başarmak. >>Yalın ayak yürümek bıçağın en keskin yerinde. >>Kanadıkça tuz yerine gözyaşlarımı basmak yüreğime. >>Seninle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun? >>Nereden bileceksin? >>Sen benimle hiç olmadın ki. >>Olsaydın avuçlarım terlemezdi... >>Isırmazdım dilimin ucunu... >>Özlemezdim seni yanımdayken... >>Kıskanmazdım. >>Korkmazdım yollarda yürümekten. >>Islanmazdım yağmurlarda... >>Yıldızlara aya dert yanmaz, >>böyle her şarkıda serhoş olmazdım. >>Korkmazdım seni kaybetmekten >>ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize... >>Ve her kulaçta >>haykırırdım seni.. >>Ama sen hiç benimle olmadın ki... >>YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN... CAN YÜCEL |