Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acilll, arkadaslar, bakarmısınızz

ArkadasLar AciLLL Bakarmısınızz

Eski 11-08-2009   #1
_Daqo_

ArkadasLar AciLLL Bakarmısınızz

Merhaba arkadasLar ben esqi üye stinq şfremi unuttum bu üyeLiqi actım
şidmi sorunum var üyeLiqLe iLqiLi deiL pc iLe iLqiLi

YENİ LAPTOP ALDIM EXPER WİNDOWS 7 ÜCRETSİZ YÜKLEME VAR YÜKLEDİK BİZ GECEN AKSAMDA NEYSE SALLIORUM ONU BİLGİSAYARIMIN ÖZELİİKLERİ ŞUNLAR:

İşLemci: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6400 @ 200GHz 200GHz
YükLü beLLek (RAM): 2,00 GB
Sistem türü: 32bit İşLetim sistemi
WİNDOWS 7

ŞİMDİ NEDEN YAZDIGIMI ANLAMAMIŞSINIZDIR İYİMİ DİE SORACAM YORUM BEKLİOYRM
AYRICA BİR SORUNUM DAHA VAR LAPTOP'UMDA KAMERA VAR ANCAK 1 HAFTA KADAR ÖNCE TIKIR TIKIR ÇALIŞIYORDU ANCAK ŞİMDİ MSNDE FELAN KAMERA GÖSTERMİYOR ARAÇLAR>SES VE GÖRÜNTÜ KONTROLÜ YAPIYORUM AMA GÖRÜNTÜDE BİRSEY YOK?? NASIL DÜZELTEBİLİRİM

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : ArkadasLar AciLLL Bakarmısınızz

Eski 11-08-2009   #2
_Daqo_

Ya kardeşim bn ttşkür feLan istemiorm bu sorunu nasıL cözebiLirim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-08-2009   #3
[KAPLAN]

Öncelikle iyi bir bilgisayar kavramı kısmen görecelidir Zira fiyat performans ilişkisini inceledikten sonra ek olarak bilgisayarda ne tür işlemler yapacağınızı bilmek gerekir Ayrıca ekran kartınız konusunda da bir bilgi vermemişsiniz Sorununuza gelirsek web kameranızda elektronik bir arıza olabilir Zira laptoplar bu tür konularda hassas oluyor Bilgisayarınızı web kameranızın çalıştığı bir tarihe geri yükleyebilirsiniz Bu sayede sorunun mekanik mi yok mu yazılımsal mı olduğunu anlayabiliriz
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com