![]() |
ArkadasLar AciLLL Bakarmısınızz
Merhaba arkadasLar ben esqi üye stinq şfremi unuttum bu üyeLiqi actım
şidmi sorunum var üyeLiqLe iLqiLi deiL pc iLe iLqiLi... YENİ LAPTOP ALDIM EXPER WİNDOWS 7 ÜCRETSİZ YÜKLEME VAR YÜKLEDİK BİZ GECEN AKSAMDA NEYSE SALLIORUM ONU BİLGİSAYARIMIN ÖZELİİKLERİ ŞUNLAR: İşLemci: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6400 @ 2.00GHz 2.00GHz YükLü beLLek (RAM): 2,00 GB Sistem türü: 32bit İşLetim sistemi WİNDOWS 7 ŞİMDİ NEDEN YAZDIGIMI ANLAMAMIŞSINIZDIR İYİMİ DİE SORACAM YORUM BEKLİOYRM... AYRICA BİR SORUNUM DAHA VAR LAPTOP'UMDA KAMERA VAR ANCAK 1 HAFTA KADAR ÖNCE TIKIR TIKIR ÇALIŞIYORDU.. ANCAK ŞİMDİ MSNDE FELAN KAMERA GÖSTERMİYOR.... ARAÇLAR>SES VE GÖRÜNTÜ KONTROLÜ YAPIYORUM AMA GÖRÜNTÜDE BİRSEY YOK..?? NASIL DÜZELTEBİLİRİM |
Cevap : ArkadasLar AciLLL Bakarmısınızz
Ya kardeşim bn ttşkür feLan istemiorm bu sorunu nasıL cözebiLirim..
|
Cevap : ArkadasLar AciLLL Bakarmısınızz
Öncelikle iyi bir bilgisayar kavramı kısmen görecelidir. Zira fiyat performans ilişkisini inceledikten sonra ek olarak bilgisayarda ne tür işlemler yapacağınızı bilmek gerekir. Ayrıca ekran kartınız konusunda da bir bilgi vermemişsiniz. Sorununuza gelirsek web kameranızda elektronik bir arıza olabilir. Zira laptoplar bu tür konularda hassas oluyor. Bilgisayarınızı web kameranızın çalıştığı bir tarihe geri yükleyebilirsiniz. Bu sayede sorunun mekanik mi yok mu yazılımsal mı olduğunu anlayabiliriz.
|