Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, suda, yürüyen

Suda Yürüyen Adam

Eski 02-26-2007   #1
suskun

Suda Yürüyen Adam

http://wwwmetacafecom/watch/151236/video

Arkadaşlar çok ilginç adam suyun üstünde yürüyo izleyin görün:img-ok:

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-27-2007   #2
ctn_86

paylaşımın için tşk ederimama bunda bi oyun vardır herhalde :):):)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-27-2007   #3
J_TERRY

tabı wardır bus ıste bı hıle

Eski 02-27-2007   #4
puslu

bencede:) paylaşım için teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-05-2007   #5
suskun

teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize sevindim:)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-05-2007   #6
tatia27

bende inanmadım ama ilginç paylaşım teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-05-2007   #7
17935

enteresan bir şey
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-05-2007   #8
[KAPLAN]

Gerçek olma ihtimali uzak görünse de, insanların fazlasıyla ilgisini çektiği gözlerden kaçmıyor

Paylaşımın için teşekkürler suskun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-08-2007   #9
suskun

Asıl ben teşekkür ederim yüreğinize sağlık:)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-08-2007   #10
angelesdream

ewet bayağı bı ılgınçmişama tabıkı hiç ınandırıcı bulmadımteşekkürler suskun:)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-11-2007   #11
suskun

Arkadaşlar baya bi ilginç ama bunun bilimsel bir açıklaması vardetaya girmiycam:)o kişi ayak tabanını ve ayakkabı tabanını büyük bir ihtimal bir kimyasal madde ile kaplamış ve o kimyasal madde yapısı gereği hem suyu sevmiyor hemde ayak taban alanını çok genişletmiş ve kişi batmamışAklınızda canlanması açısından şöyle;metalin yoğunluğu sudan fazladır ve suya atılınca her zaman batması gerekirİnce ve yassı bir metali suya paralel bırakınca batmazAma dik bırakılınca batar tıpkı bunun gibiBirşeyin batabilmesi için yüzey gerilimi diye bir kuvvet var onu yenmesi lazım:happy:tabi bir hile yoksa:sweatdrop::sweatdrop::balloon:
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-11-2007   #12
[KAPLAN]

Alıntı:
suskun tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar baya bi ilginç ama bunun bilimsel bir açıklaması vardetaya girmiycam:)o kişi ayak tabanını ve ayakkabı tabanını büyük bir ihtimal bir kimyasal madde ile kaplamış ve o kimyasal madde yapısı gereği hem suyu sevmiyor hemde ayak taban alanını çok genişletmiş ve kişi batmamışAklınızda canlanması açısından şöyle;metalin yoğunluğu sudan fazladır ve suya atılınca her zaman batması gerekirİnce ve yassı bir metali suya paralel bırakınca batmazAma dik bırakılınca batar tıpkı bunun gibiBirşeyin batabilmesi için yüzey gerilimi diye bir kuvvet var onu yenmesi lazım:happy:tabi bir hile yoksa:sweatdrop::sweatdrop::balloon:
Öncelikle açıklama için teşekkürler suskun

Ben de bilimsel olmayan bir açıklama yapmayım Ordaki insanlar parayla tutulmuş olabilir ve kamera hilesiyle de durumu bize inanılması güç birşeymiş gibi yansıtıyor olabilirler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-11-2007   #13
suskun

Okadarını bilmiyorum ama ben bilimsel olarak ta açıklamasını yapmaya çalıştımSizin dediğinizin gibide olabilirAma sonuç itibariyle şaşrtıyo biziElimden geldiğince açıklamasını yaptım ama yetersizse kusura bakmayın
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-11-2007   #14
[KAPLAN]

Alıntı:
suskun tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Okadarını bilmiyorum ama ben bilimsel olarak ta açıklamasını yapmaya çalıştımSizin dediğinizin gibide olabilirAma sonuç itibariyle şaşrtıyo biziElimden geldiğince açıklamasını yaptım ama yetersizse kusura bakmayın
Böyle düşünmenize sebebiyet vermek istemezdim Sadece olaya daha basit yaklaşımda bulunmak istedim Sizin dediğiniz gibi de olabilir tabiki

İyi Geceler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-11-2007   #15
suskun

öyle düşünmedim ama yetersiz bilgi verdim sanırım o yüzdenAma sizin söylediğinizin olma ihtimalide çok yüksek tabiYorumlarınız ve hassasiyetiniz için teşekkür ederim
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com