![]() |
Suda Yürüyen Adam
http://www.metacafe.com/watch/151236/video
Arkadaşlar çok ilginç adam suyun üstünde yürüyo izleyin görün.....:img-ok: |
paylaşımın için tşk ederim..ama bunda bi oyun vardır herhalde :):):)
|
tabı wardır bus ıste bı hıle
|
bencede:) paylaşım için teşekkürler...
|
teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize sevindim:)
|
bende inanmadım ama ilginç paylaşım teşekkürler
|
enteresan bir şey
|
Gerçek olma ihtimali uzak görünse de, insanların fazlasıyla ilgisini çektiği gözlerden kaçmıyor...
Paylaşımın için teşekkürler suskun. |
Asıl ben teşekkür ederim yüreğinize sağlık:)
|
ewet bayağı bı ılgınçmiş.ama tabıkı hiç ınandırıcı bulmadım.teşekkürler suskun:)
|
Arkadaşlar baya bi ilginç ama bunun bilimsel bir açıklaması var...detaya girmiycam...:)o kişi ayak tabanını ve ayakkabı tabanını büyük bir ihtimal bir kimyasal madde ile kaplamış ve o kimyasal madde yapısı gereği hem suyu sevmiyor hemde ayak taban alanını çok genişletmiş ve kişi batmamış.Aklınızda canlanması açısından şöyle;metalin yoğunluğu sudan fazladır ve suya atılınca her zaman batması gerekir.İnce ve yassı bir metali suya paralel bırakınca batmaz.Ama dik bırakılınca batar tıpkı bunun gibi.Birşeyin batabilmesi için yüzey gerilimi diye bir kuvvet var onu yenmesi lazım:happy:tabi bir hile yoksa...:sweatdrop::sweatdrop::balloon:
|
Alıntı:
Ben de bilimsel olmayan bir açıklama yapmayım. Ordaki insanlar parayla tutulmuş olabilir ve kamera hilesiyle de durumu bize inanılması güç birşeymiş gibi yansıtıyor olabilirler... |
Okadarını bilmiyorum ama ben bilimsel olarak ta açıklamasını yapmaya çalıştım...Sizin dediğinizin gibide olabilir...Ama sonuç itibariyle şaşrtıyo bizi....Elimden geldiğince açıklamasını yaptım ama yetersizse kusura bakmayın....
|
Alıntı:
İyi Geceler... |
öyle düşünmedim ama yetersiz bilgi verdim sanırım o yüzden...Ama sizin söylediğinizin olma ihtimalide çok yüksek tabi...Yorumlarınız ve hassasiyetiniz için teşekkür ederim....
|