Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
endüstrisi, için, okumalı, yıl

Et Endüstrisi İçin Kaç Yıl Okumalı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu mesleğin eğitimi lise eğitimi üzerine 2 yıldır Eğitim süresince; Et Endüstrisi teknikerliği programı ön lisans düzeyinde 4 yarı yıllık dönemlerden oluşmaktadır Ive II Yarıyılda; Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi Türk Dili Yabancı Dil gibi genel kültür derslerinin yanında Genel Kimya Genel Biyoloji Genel Mikrobiyoloji Laboratuar Tekniği Parazitoloji Et Kimyası İletişim Bilgisi Et Mikrobiyolojisi Kasaplık Hayvan Bilgisi Et hayvanları Bakımı ve Beslemesi dersleri IIIve IVyarıyılda Kesim ve yüzüm tekniği Kas muayene ve muhafaza Temel Bilgi Teknolojisi kullanımı Temel Bilgisayar Bilimleri Et Endüstrisi Kesim ve Et İşleme Makinaları Et İşletmelerinin planlanması Soğuk Tekniği Et işleme Tekniği Kesimhane Ürünleri Tekniği Kanatlı Hayvan kesim tekniği Et Kalite kontMevzuatı Et Parçalama ve sınıflandırma Tekniği Hijyen ve Sanitasyon tekniği dersleri verilmektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com