![]() |
Şehriye Çorbası ve Hünkar Beğendi |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Şehriye Çorbası ve Hünkar Beğendi2 domates 2 sivribiber 1 çay bardağı şehriye 1/2 çay bardağı sıvı yağ 5 su bardağı su (1 bardağı tavuk suyu olabilir) 1 çay kaşığı karabiber 3 çay kaşığı tuz üç dört dal kıyılmış maydanoz ve çeyrek limon Domateslerin kabuğunu soy ince ince küp şeklinde doğra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler 500 gr Koyun Eti 2 Çorba Kaşığı Tereyağı 2 Adet Soğan 1 Çorba Kaşığı Sirke 2 Adet Domates 2 ![]() 5 Adet Patlıcan 2 Çorba Kaşığı Tereyağı 1 ![]() 1 ![]() 2 Çorba Kaşığı rende Hazırlanışı Tencereye etleri alıp¸ etler bıraktığı suyu çekene dek kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patlıcanları ateşte közleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Tereyağını bir tavada eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
|