|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alışan, ayşe, ilköğretim, kocaeli, okulugebze, sıdıka |
![]() |
Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu-Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu-Gebze KocaeliAyşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu-Gebze/Kocaeli Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Vizyonu: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda;dünü,bugünü,yarını bütünleştirerek etkili ve nitelikli,örnek bir okul toplumu oluşturmaktır ![]() Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Misyonu: Öğrencilerimizin;bilgili,becerili,dürüt,soruml uluğ unu bilen,araştıran,sorgulayan,paylaşan,çok yönlü ve tarfsız bakabilen,çevresiyle iyi ilişkiler kurabilen,başkalarının düşüncelerine saygı duyabilen,Atatürk ilke ve İnkılaplarını benimseyen,vatanını ve milletini seven bireyler yetiştirmektir ![]() Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: AYŞE SIDIKA ALIŞAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: OSMAN YILMAZ MAHALLESİ İSTANBUL CAD ![]() ![]() Telefon Numarası: 2626413600 Faks Numarası: 2626462676 |
![]() |
![]() |
|