![]() |
Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu-Gebze Kocaeli
Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu-Gebze/Kocaeli Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Vizyonu: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda;dünü,bugünü,yarını bütünleştirerek etkili ve nitelikli,örnek bir okul toplumu oluşturmaktır. Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Misyonu: Öğrencilerimizin;bilgili,becerili,dürüt,soruml uluğ unu bilen,araştıran,sorgulayan,paylaşan,çok yönlü ve tarfsız bakabilen,çevresiyle iyi ilişkiler kurabilen,başkalarının düşüncelerine saygı duyabilen,Atatürk ilke ve İnkılaplarını benimseyen,vatanını ve milletini seven bireyler yetiştirmektir. Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: AYŞE SIDIKA ALIŞAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: OSMAN YILMAZ MAHALLESİ İSTANBUL CAD.629 SOK.NO:2 GEBZE/KOCAELİ Telefon Numarası: 2626413600 Faks Numarası: 2626462676 |