|
|
Konu Araçları |
atılmalı, iyotlu, pişerken, sofradayken, tuz, yemede |
İyotlu Tuz Yemeğe Pişerken Değil, Sofradayken Atılmalı |
10-19-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyotlu Tuz Yemeğe Pişerken Değil, Sofradayken Atılmalıİyotlu tuz yemeğe pişerken değil, sofradayken atılmalı Yemekte kullanılacak iyotlu tuzun, pişerken değil, sofraya konacakken kullanılması gerekiyor İyot vücudumuza besinler, su ve deniz ürünlerinin tüketimi ile alınabiliyor Besinlerde ve içme suyunda yeterli iyot bulunmuyorsa o zaman vücudun ihtiyacı olan iyotun alınması konusunda sıkıntılar ortaya çıkabiliyor İyotlu tuz renkli, kapaklı bir kapta veya dolap içinde, kuru ve ışık almayacak bir şekilde saklanmalı Aile-Sağlık |
İyotlu Tuz Yemeğe Pişerken Değil, Sofradayken Atılmalı |
10-19-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyotlu Tuz Yemeğe Pişerken Değil, Sofradayken Atılmalıellerine saglık güzel olmuş |
|