Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bakla, zeytinyağlı

Zeytinyağlı İç Bakla

Eski 10-04-2009   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Zeytinyağlı İç Bakla



Zeytinyağlı İç Bakla


4 kişilik

Malzeme:
1 kg taze iç bakla
1 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı tozşeker
2 kahve fincanı zeytinyağı
5-6 dal taze soğan
3-4 dal dereotu
3 su bardağı su


Tarifi
Baklaların kabuklarını ayıklayıp yıkayın Suyunun süzülmesi için süzgeçte bekletin Taze soğanları ince ince kıyın Zeytinyağını bir tencereye alın Taze soğanları zeytinyağında kavurup iç baklayı ekleyin Tuzu, tozşekeri ve ince kıyılmış dereotunu ilave edin Daha sonra suyu ilave edip baklalar yumuşayıncaya kadar pişirin
Dereotuyla süsleyerek servis yapın

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.