![]() |
Zeytinyağlı İç Bakla
1 Eklenti(ler)
Zeytinyağlı İç Bakla
4 kişilik Malzeme: 1 kg taze iç bakla 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı tozşeker 2 kahve fincanı zeytinyağı 5-6 dal taze soğan 3-4 dal dereotu 3 su bardağı su http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1254666504 Tarifi Baklaların kabuklarını ayıklayıp yıkayın. Suyunun süzülmesi için süzgeçte bekletin. Taze soğanları ince ince kıyın. Zeytinyağını bir tencereye alın. Taze soğanları zeytinyağında kavurup iç baklayı ekleyin. Tuzu, tozşekeri ve ince kıyılmış dereotunu ilave edin. Daha sonra suyu ilave edip baklalar yumuşayıncaya kadar pişirin. Dereotuyla süsleyerek servis yapın.:orjinal: |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.