![]() |
Piti Kebabı Kebab Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piti Kebabı Kebab TarifiKullanılan malzemeler :Süre N/A Zorluk Derecesi: N/A Kaç Kişilik 4 su bardağı nohut 500 gram kuşbaşı et 4 adet yufka,[*]tuzTarifin HazırlanışıBir su bardağı nohutu bir gece önceden ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() Sac üzerinde ya da teflon tavada çok hafif çevirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piti Kebabı Kebab Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piti Kebabı Kebab TarifiMARİNE EDİLMİŞ KUZU BUDU Malzemeler 1,5 kg kuzu butu Taze karabiber LİMON YAPRAĞI MARİNADI 2 diş sarımsak Çeyrek bardak zeytinyağı Çeyrek bardak limon suyu 1 yemek kaşığı ufalanmış mercanköşk 1 yemek kaşığı iyice ufalanmış kekik KUZU BUDU TARİFİ Kuzu butlarını karabiberledikten sonra yayvan bir kaba yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|