![]() |
Pastırmalı Tarak Kebabı Kebab Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pastırmalı Tarak Kebabı Kebab TarifiKullanılan malzemeler :Süre N/A Zorluk Derecesi: N/A Kaç Kişilik 4 500 gr dondurulmuş veya taze tarak, ikiye bölünmüş 150 ml tavuk suyu Tuz ve karabiber 3 yemek kaşığı doğranmış taze maydanoz 1 diş sarımsak, iyice doğranmış 10 ince dilim çemensiz pastırma 40 gr tereyağı, eritilmiş[*]4 limon parçası, süslemek içinHazırlıkALTERNATİF: Bu kebabı tarak yerine iri karides ile yapabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Orta ateşte bir taşım kaynatın ![]() ![]() ![]() Düz bir tabakta maydanoz ve sarımsağı karıştırın ![]() ![]() Izgarayı yüksek ateşte ısıtın ![]() Tarak ve pastırma dilimlerini şişlere geçirin ![]() Şişleri ızgaraya koyup üzerlerine fırçayla erimiş tereyağını sürün ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pastırmalı Tarak Kebabı Kebab Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pastırmalı Tarak Kebabı Kebab TarifiBİBERİYELİ KUZU PİRZOLASI Malzemeler 12 kalem kuzu pirzolası 4 dal taze biberiye 1 çorba kaşığı zeytinyağı 4 dal taze veya kuru kekik KUZU PİRZOLASI TARİFİ Kuzu pirzolasının kemik kısımlarındaki etleri kasabınıza temizlettirin ya da kendiniz temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|