Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebab, kebabı, kuzu, provensal, tarifi

Kuzu Kebabı Provensal Kebab Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuzu Kebabı Provensal Kebab Tarifi




Kuzu Kebabı Provensal Kebab Tarifi

Malzemeler

• 1 kg kuzu eti(iri parçalar halinde doğranmış)

• 6 küçük domates

• 24 adet mantar

• 12 adet arpacık soğanı

• 2 çorba kaşığı sıvı yağ

• Tuz

• Karabiber

• Maydanoz

• Dereotu

Tarif

Önceden Astucio`yu konum 4`te 8 - 10 dakika ısıtın Kuzu etlerini ve diğer malzemeyi sırayla şişlere dizin Üzerlerine yağ sürün, maydanoz ve dereotunu serpiştirin Tuz ve biberini koyduktan sonra, konum 4`te 20 dakika kadar pişirin



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.