Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ait, bilgiler, kebabı, kişilik, patlıcanlı, saksı, tarife

Patlıcanlı Saksı Kebabı (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patlıcanlı Saksı Kebabı (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler




Patlıcanlı Saksı Kebabı (4 Kişilik) Tarife ait bilgiler

MALZEMELER
3 Adet Patlıcan
Sıvı Yağ
1 Tatlı Kaşığı Margarin
1 Kg Kuşbaşı Kuzu Eti
1 Adet Küçük Doğranmış Havuç
1/2 Su Bardağı Bezelye
Bikaç Adet Tane Karabiber
1 Diş Dövülmüş Sarmısak
1 Adet Defne Yaprağı
2 Adet Maydanoz Sapı
Fesleğen
Tuz
1 Çay Kaşığı Kekik
1 Adet Domates

HAZIRLANIŞI
Sıvı yağı kızdırıp,patlıcanları içine atınKızarttıktan sonra ortadan ikiye ayırınMargarini eritinEtleri yağa alıp,kavurun Havuçlar suyunu çekince tencereyi ocaktan alın
Kızartılan patlıcanların içini oyup,harcı doldurunÜzerine kekik serpin Domatesleri dilimleyip,patlıcanların üzerine kapatın
Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 15 dk pişirinFırından alıp, üzerine bezelye serpip,servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.