![]() |
İstavrit Pilaki (4-6 Kişilik) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstavrit Pilaki (4-6 Kişilik) Yemek TarifiMALZEMELER 1 kg ![]() 1/2 Adet Limon 1/2 Demet Maydanoz 3 Adet Domates Tuz 6 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ HAZIRLANIŞI Balıkları başları kalacak şekilde ayıklayın ![]() ![]() Domatesi yıkayın ![]() ![]() Maydanozu ayıklayıp kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İstavrit Pilaki (4-6 Kişilik) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstavrit Pilaki (4-6 Kişilik) Yemek TarifiJUMBO KARİDES NİRVANA Malzemeler 1 kg jumbo karides (8-10 adet) 1 su bardağı zeytinyağı 4 diş dövülmüş sarımsak 1 çay kaşığı ufalanmış taze kişniş 1 çay kaşığı sebze tozu 1 çay kaşığı kırmızı pul biber Yeterince tuz JUMBO KARİDES TARİFİ Bir kabın içine zeytinyağı, sebze tozu, taze ufalanmış kişniş, dövülmüş sarımsak, pul biber ve tuz koyup iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|