|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çorbası, hünkar, istanbulyemek, tarhana, tarifleri |
![]() |
Hünkar Tarhana Çorbası (İstanbul)-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hünkar Tarhana Çorbası (İstanbul)-Yemek TarifleriMalzeme: 350 gr süzme yoğurt 1 bayat ekmek 2 dilim bayat ekmek 3 su bardağı et suyu 50 gr tereyağı Tuz, kırmızı tozbiber Yapilisi: 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hünkar Tarhana Çorbası (İstanbul)-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hünkar Tarhana Çorbası (İstanbul)-Yemek TarifleriHAMSİLİ PAZI PİLAKİSİ Malzemeler 1 kg pazı 1 su bardağı pirinç 3 soğan 1 çay bardağı zeytinyağı 10 tuzlu hamsi 1 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı nane tuz PAZI PİLAKİ TARİFİ Pazıları ayıklayıp, ince ince kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|