|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
almanya, böğürtlenlı, cheese, franbuazlı, tarifi, yemek |
![]() |
Franbuazlı Ve Böğürtlenlı Cheese (Almanya) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Franbuazlı Ve Böğürtlenlı Cheese (Almanya) Yemek TarifiFRANBUAZLI VE BÖĞÜRTLENLI CHEESE (ALMANYA) Malzemeler: 125 gr ![]() 2 yumurta sarısı 13 su bardağı şeker 3 adet jelatin 150 gr ![]() 1 su bardağı süzme yoğurt 250 gr ![]() 1 adet limon kabuğu rendesi Hamur için: 1 su bardağı un 12 su bardağı çavdar unu 1 yemek kaşığı pudra şekeri yarım paket margarin 1 yumurta 12 hazır pandispanya kırıntısı 1 çay kaşığı tuz HAZIRLANIŞI: Bütün malzemeyi bir kapta, hamur haline gelinceye kadar yoğurun ve 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra ocaktan indirerek soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|