![]() |
Franbuazlı Ve Böğürtlenlı Cheese (Almanya) Yemek Tarifi
FRANBUAZLI VE BÖĞÜRTLENLI CHEESE (ALMANYA) Malzemeler: 125 gr. süt 2 yumurta sarısı 13 su bardağı şeker 3 adet jelatin 150 gr. krem peynir 1 su bardağı süzme yoğurt 250 gr. krem şanti 1 adet limon kabuğu rendesi Hamur için: 1 su bardağı un 12 su bardağı çavdar unu 1 yemek kaşığı pudra şekeri yarım paket margarin 1 yumurta 12 hazır pandispanya kırıntısı 1 çay kaşığı tuz HAZIRLANIŞI: Bütün malzemeyi bir kapta, hamur haline gelinceye kadar yoğurun ve 4.5 cm kalınlığında açıp pişirin. Sütü ocakta kaynatın. Ayrı bir kapta yumurta sarısını ve şekeri çırpın. Karışımı sütün içine ilave edin ye 3-4 dakika kaynatın. Üzerine limon kabuğu ve jelatini ekleyin. Daha sonra ocaktan indirerek soğumaya bırakın. Krem peyniri ve süzme yoğurdu birlikte çırpın, soğuyan süte ilave edin. Aynı zamanda krem şantiyi de bir kapta çırptıktan sonra karışıma ekleyin. 4.5 cm kalınlığındaki hamura kalıbı geçirin. Ve üzerine malzemeyi doldurun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.