|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
baharatlı, dana, fransız, güveçte, mutfağı, narenciyeli |
![]() |
Fransız Mutfağı Narenciyeli Güveçte Baharatlı Dana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fransız Mutfağı Narenciyeli Güveçte Baharatlı DanaNarenciyeli Güveçte Baharatlı Dana Kişi Sayısı : 6 Hazırlama Süresi : 20 dk ![]() Pişirme Süresi : 60 dk ![]() Tarifi ekleyen : Zeynep Hoşöz Tarif Seviyesi : orta Bu tarif 242 kişi tarafından incelendi ![]() 10 diş sarımsak 2 yemek kaşığı taze kekik 2 yemek kaşığı kişniş tohumu 2 tatlı kaşığı kimyon tohumu 4 defne yaprağı tuz taze çekilmiş karabiber 1 kilo dana eti,yağsız Marine için; 6 adet portakal suyu 4 limon suyu 3/4 fincan sızma zeytinyağı 3 adet beyaz soğan, ince dilimlenmiş * Patates Yahnisi * Soğanlı Tart * Breton Çorbası * Fransız Usulü Dana Ciğeri * Vişneli Yoğurt Tatlısı * Fransız Usulü Tavuk Sarma Sarımsağı,taze kekiği,kişniş tohumunu,kimyon tohumunu,defne yapraklarını ve karabiberi mutfak robotuna koyarak karıştırın ![]() ![]() ![]() Narenciye sularını (limon,portakal) ve zeytinyağını ,içerisine tuz koyarak karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|