![]() |
Borş Rus Mutfagi Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Borş Rus Mutfagi Yemek TarifiMalzemeler 300 g pişmiş sigir eti 1 kirmızı pancar 2 çorba kaşığı tereyagi 1 soğan 1 fincan un 1 havuç 2,5 lt et suyu 1 kereviz 1 demet maydanoz 1 patates 1 demet dereotu 1 domates 320 g beyaz lahana 1 limon 1 su bardağı krema 1 sivri biber Yapılışı Sebzeleri yıkayıp temizleyin, soyun ve 2-3 mm kalınlığında dilimlere ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Borş Rus Mutfagi Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Borş Rus Mutfagi Yemek TarifiELMALI SOTELENMİŞ SÜLÜN Malzemeler 1 adet sülün göğüs 1 adet sülün but 2 adet haşlanmış patates Arpacık soğanı Kıyılmış taze otlar (biberiye, kekik) Sos için 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 3 yemek kaşığı demi glass sos 1 adet küçük boy kuru soğan, 1 adet boy kereviz Garnitür Elma dilimi ve patates cipsi SOTELENMİŞ SÜLÜN TARİFİ Sülün etini teflon tavada çevirerek, pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|