![]() |
Çin Makarnası - Çin Mutfağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Makarnası - Çin MutfağıÇin Makarnası -Çin Mutfağı Malzemeler: 1 paket çin makarnasi 2 adet tavuk gögüs eti 10 adet çeri domates 8 adet yesil sogan 6 yemek kasigi soya sosu 6 dis sarmisak 1 adet pirasa 1 adet havuç 1 adet yesil biber 1 çay kasigi toz zencefil 3 yemek kasigi zeytinyag Karabiber Tuz Yapilisi: Kaynayan suya tuz koyun ![]() ![]() ![]() Tavuk gögsünü ve sebzeleri uzun, ince seritler seklinde dograyin ![]() Tavada 3 yemek kasigi zeytinyagini isitin, sarmisagi ekleyin, bu karisimda tavugu pembelesene kadar kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sicak servis yapin |
![]() |
![]() |
|