![]() |
Soğan Çorbasi - Fransız Mutfağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soğan Çorbasi - Fransız MutfağıSOĞAN ÇORBASI - Fransız Mutfagı Malzemeler : 1 kg ![]() 60 gr ![]() 1,5 lt ![]() 2 çay kaşığı toz şeker 1 adet küçük ekmek 30 gr ![]() 90 gr ![]() Yapılışı : Önce soğanları doğrayın ![]() ![]() Soğanları tuz ve karabiber ekleyerek kavurun ![]() kısık ateşte pişirin ![]() Bu arada diğer bir kapta et suyu 20-30 dakika kaynasın ![]() Pembeleşen soğanların üzerine şeker serpin ve orta ateşte sürekli karıştırarak kavurmaya devam edin ![]() ![]() ![]() Eklerimizi hazırlamak için önce fırını 180 derecede ısıtın ![]() ![]() ![]() Çorbayı kaselere doldurun ve ortalarına fırında kızartmış olduğunuz ekmek dilimlerini koyun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|