![]() |
Yeni Tarifler Kolay Avcı Usulü Kuzu Bacağı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Tarifler Kolay Avcı Usulü Kuzu Bacağı TarifiYeni Tarifler Kolay Avcı Usulü Kuzu Bacağı Tarifi Malzemeler 4 Adet kuzu incik 2 Çorba kaşığı sıvıyağ 1 Çorba kaşığı un 1 Çorba kaşığı salça Yeterince su Sıvıyağ 12 Adet arpacık soğan 12 Adet mantar 2 Adet çarlisyon biber 2 Adet domates Tuz Kızartmak için sıvıyağ Hazırlanışı Öncelikle sıvıyağı tavaya alın ![]() Kuzu incikleri sıvıyağda kızartın ![]() Tencereye 2 çorba kaşığı sıvıyağı alın ![]() Kızdıktan sonra 1 çorba kaşığı unu ekleyin ![]() Unun rengi değişene dek kavurun ![]() 1 Çorba kaşığı salçayı ilave edin ![]() Yeterince suyu ekleyin ![]() Kuzu incikleri encereye aktarın ![]() Et yumuşayana dek pişirin ![]() Başka bir tavaya çok az sıvıyağ koyun ![]() Kabukaları soyulmuş arpacık soğanlarını, ikiye kesilmiş mantarları, iri parçalar halinde kesilmiş çarliston biberlerini ve domatesi ilave edin ![]() Mantarları bıraktıkları suyu çekene dek kavurun ![]() Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlı mantarlı karışımı ekleyin ve 1-2 taşım kaynatın ![]() Sıcak olarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|