![]() |
Adaçaylı Pirzola Tarifi-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adaçaylı Pirzola Tarifi-Yemek TarifleriAdaçaylı pirzola tarifi ![]() Deneyim: Orta Süre: 40 dakika Miktar: 4 kişilik Kalori: Yemek ID: 2 Görüntülenme: 521 Eklenme Tarihi: 20 ![]() ![]() Malzemeler: 1 kilo kuzu pirzola, 2 bardak sıvıyağ, 2 adet kırmızı acı biber, 1 bardak sebze suyu, 1 demet taze soğan, 25 gr taze zencefil, 1 demet adaçayı (taze), 2 kaşık bal, 1 limon kabuğu rendesi, Karabiber, kırmızı pulbiber, tuz Hazırlanışı Kırmızı pulbiber, limon kabuğu rendesi, 3 kaşık sıvıyağ ile karıştırın ![]() ![]() ![]() Soğanları uzun uzun doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük bir tavada kalan sıvıyağı kızdırıp etlerin iki yüzünüde kızartın ![]() ![]() Pirzolaları, kavrulan adaçayı ve soğanla servise sunun ![]() |
![]() |
![]() |
|